Trei vedete din România care s-au pocăit și s-au botezat din nou 

Trei vedete din România care s-au pocăit și s-au botezat din nou 
| Foto: spynews.ro.

Mai multe vedete din România au decis să o ia pe calea pocăinței iar una dintre acestea este Dana Nălbaru.

Din România, vedetele care au declarat că s-au pocăit sunt: Dana Nălbaru, Marian Aliuță și Mihai Coadă. Cei trei nu s-au sfiit să spună întregii lumi că au ales să meargă pe calea pocăinței, iar acum le este mult mai bine și se mândresc cu toate realizările pe care le au.

Dana Nălbaru s-a pocăit și a făcut botezul la vârsta de 33 de ani. Artista a declarat că este pocăită și își dorește ca în fiecare zi a vieții sale să-l facă pe Mântuitorul Iisus Hristos mândru de ea și de realizările ei.

În urmă cu câteva zile, Marian Aliuță a ales să meargă pe calea pocăinței, după ce a avut mai multe probleme. În exclusivitate pentru Antena Stars, fostul jucător de fotbal a spus că este de părere că niciodată nu este prea târziu pentru un nou început.

„Am avut niște încercări, niște probleme financiare și m-am dus către Biserica Română, de acolo de unde venim cu toții. Pot să spun că am avut o rugăciune mai aprinsă către Dumnezeu și i-am cerut anumite lucruri. M-am și certat cu Dumnezeu și i-am spus că mi-a dat milioane de euro, i-am cheltuit și am zis, la final, că dacă îmi mai dă o șansă o să dau o casă unui om cu probleme, dar am zis că nu dau casa până nu o să vină un om să îmi spună ce am vorbit cu el.

La câteva zile a venit cineva acasă la mine, neștiind că el este păstor și după ce a avut slujba de seară a adormit cu copii în mașină. A două zi a venit la mine și a cerut să îi dau o casă în rate, după ce a visat. L-am refuzat, mi-a mulțumit și a plecat. Apoi, a venit un frate de al lui și mi-a zis toată taina pe care a avut-o cu Dumnezeu în biserică”, a dezvăluit fostul fotbalist.

Și Mihai Coadă a ales să se pocăiască, iar acum nu regretă deloc decizia pe care a luat-o. În urmă cu mai mulți ani, actorul din serialul „La Bloc” a renunțat la meseria lui și s-a retras la Mănăstirea Turnu de lângă orașul său natal, potrivit spynews.ro.

Comenteaza