O recunoști? Fetița aceea este acum una dintre cele mai apreciate vedete din țară

O recunoști? Fetița aceea este acum una dintre cele mai apreciate vedete din țară

 Fetița din imagini este acum una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc.

Fetița din imagine are trăsături foarte frumoase pe care le-a păstrat de-a lungul anilor. Este originară din Bacău și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o altă celebritate din showbizul autohton.

Micuța cu trăsăturile ca de păpușă este chiar Alice Cavaleru, soția actorului Vladimir Drăghia. Cei doi au întemeiat o familie frumoasă, iar, în luna septembrie au devenit părinți pentru a doua oară.

Alice Cavaleru a trecut prin momente cumplite cu fiica sa, Alegra

În urmă cu doar două luni, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia deveneau părinți pentru a doua oară. Micuța Alegra Nova a venit în familia lor și au avut parte de cele mai frumoase momente.

La scurt timp, însă, problemele au început să apară. Mezina familiei a avut câteva probleme de sănătate, iar Alice a fost internată la spital. Alegra a primit diagnosticul de parotidită infecționară, infecție foarte rară la bebeluși.

”M-am internat cu ea în spital spre dimineață după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă – lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic. A doua zi, de dimineață, a început tratamentul cu antibiotic. Au fost momente grele care au părut o veșnicie și am simțit că am fost nevoită să mă lupt pentru fiecare clipă din acea noapte. Zilele treceau greu, nopțile și mai greu, dar măcar ea se simțea din ce în ce mai bine”, a scris Alice Cavaleru pe rețelele de socializare.

Timp de aproape două săptămâni micuța a urmat un tratament dur, dar a trecut cu bine. Această experiență a făcut-o pe Alice Cavaleru să fie mult mai puternică pentru cele două fiice.

„Acum, Alegra, este în sfârșit bine. Simt că experiența prin care am trecut amândouă la atât de puțin timp după ce am ținut-o în brațe pentru prima dată, ne-a apropiat și mai mult. Are o lună de viață, iar jumătate din acest timp am avut inima cât un purice pentru puiul meu”, a mai completat Alice Cavaleru.
În articolul O recunoști pe fetița din imagine? Acum este una dintre cele mai apreciate vedete din țară

Etichete
Comenteaza