Cine a furat telefonul și căștile lui Dj Lalla de pe plaja. Bărbatul a fost prins datorită unei aplicații care urmărește dispozitivul mobil

Cine a furat telefonul și căștile lui Dj Lalla de pe plaja. Bărbatul a fost prins datorită unei aplicații care urmărește dispozitivul mobil

În urma decesului cunoscutei Dj-ițe Laura Roșca, mai multe detalii în cazul morții sale ies la iveală abia acum. Recent, s-a aflat cine ar fi furat telefonul și căștile tinerei.

Data de 28 septembrie 2023 va rămâne veșnic în mintea tuturor, iar asta căci, în acea zi, cunoscuta Dj-iță Laura Roșca a șocat o țară întreagă, asta după ce ea a fost găsită fără suflare pe o plajă din stațiunea Mamaia de mai mulți turiști români care se plimbau în zonă la acel moment.

După vestea tragică care a întristat o țară întreagă, Dj Lalla, pe numele ei real Laura Roșca, a fost condusă, în cursul zilei de duminică, pe ultimul drum.

Mai mult decât atât, în urma anchetelor, autoritățile locale confirmă faptul că tânăra care apare în imaginile filmate în zona cluburilor exclusiviste din Mamaia, fotografii care au ieșit la iveală ieri, este chiar DJ Lalla.

Și asta nu este tot. Polițiștii care anchetează cazul mai precizează și faptul că hainele vedetei de la noi nu au fost găsite până la acest moment.

Totodată, multe dintre obiectele tinerei, printre care adidaşii, căştile şi telefonul au fost luate de un om al străzii, lucruri ce au fost găsite prin intermediul aplicaţiei care permite urmărirea telefonului. Cu toate acestea, bărbatul nu a luat însă şi hainele care se aflau în același loc, potrivit spynews.ro.

 

Comenteaza