Vedeta, ruptă de beată! A băut pe plajă până s-a făcut praf! Şi-a dat jos şi hainele şi...Imagini de necrezut

Vedeta, ruptă de beată! A băut pe plajă până s-a făcut praf! Şi-a dat jos şi hainele şi...Imagini de necrezut
| Foto: cancan.ro

Vedetele noastre și-au făcut de cap de-a lungul anilor pe litoralul românesc.

Nume cu greutate, din mai multe „discipline”, s-au întrecut, de-a lungul timpului, în licorile lui Bachus. Unele mai cu ”forță”, altele, mai ușurel, dar finalul … ”Ia mai bea un păhărel…” și, uite așa, bietele vedete cu chef de distracție au ajuns cărate în spate, să cadă din picioare și alte, și alte ipostaze…

TOP-ul pe care vi-l propunem are câteva scene care te-ar face să râzi în sala de ședințe, cu patronul de față. Băgăm mâna-n foc că n-ar zice nimic, indiferent cât de importantă ar fi ”consfătuirea”.

Păi ce-a făcut Loredana… Susținută – nu financiar, că n-are nevoie – pe fizic, de un bun-bun amic, că altfel nu-și punea nimeni spatele la bătaie, riscând o hernie de disc de toată frumusețea… Lori s-a lăsat dusă în brațe până la mașină, unde a „capotat”. S-a prelins de pe banchetă… Restul e CANCAN.

Dar Flore Salalidis… Greu poți uita scenele cu Poliția la ușă și ea, Flore, goală pușcă, făcând scandal …

Tare din urmă vin Oana Mareș, ”lată” la Loft, Rita Mureșan, Delia, Cruduța, dar și Ana Maria Brânză care, săraca, a făcut și ea o noapte albă, una!, după atâtea medalii câștigate la scrimă. Și topul curge. ”Bini di tăt!”

Dar iată care sunt sexy-vedetele care s-au „dat în stambă”, pe plajă sau în cluburi: Anna Lesko, Flore Salalidis, Andreea Popescu, Ana Maria Brânză, Monica Columbeanu, Agnes Matoko, Cristina ICH, Wanda, Andreea Popescu, Oana Mareș, Iulia Vântur, Patricia Vizitiu, Gina Pistol, Roxana Ionescu, Delia, Ramona Gabor, Alina Crișan, Rita Mureșan, Elena Gheorghe, Andreea Podărescu, Marinela Avădani, Adela Popescu, Ruxandra Dragomir, fetele de la Amadeus, Rodica Miron, Loredana Groza, Daniela Crudu.

Comenteaza