Vedetă de la Survivor însărcinată? Ce concurentă s-a afișat cu burtică în timpul competiției

Vedetă de la Survivor însărcinată? Ce concurentă s-a afișat cu burtică în timpul competiției

Carmen Harra a prezis despre Elena Marin că ar putea deveni mămică în acest an.  

Elena Marin ar putea deveni mămică pentru prima oară anul acesta! Este predicția pe care a făcut-o Carmen Harra încă din 2016.

De câteva luni bune, Elena Marin se află în Republica Dominicană și luptă să câștige marele premiu ”Survivor România”. Acasă, însă, o așteaptă logodnicul ei. Faimoasa s-a logodit cu Andrei în toamna anului 2019, iar nașii celor doi sunt Mihai Morar și soția lui.

După revenirea în țară, cel mai probabil Elena Marin va face nunta mult așteptată cu logodnicul ei. Totodată, fosta asistentă TV ar putea deveni și mămică pentru prima oară cât de curând. Cel puțin… asta a fost previziunea lui Carmen Harra. În 2016, celebra prezicătoare i-a spus Elenei Marin că va avea un copil într-un viitor apropiat. 

”Întotdeauna un copil este o binecuvântare. Nu întotdeauna planificăm ceea ce se întâmplă. Aștept cu sufletul la gură, îmi doresc mult copilul ăsta”, a dezvăluit la vremea respectivă Elena Marin. S-ar putea ca anul acesta… predicția lui Carmen Harra să se adeverească, mai ales că fosta asistentă TV a mărturisit în ultima perioadă cât de mult își dorește să-și întemeieze o familie.

Elena Marin este dansatoarea și una dintre cele mai bune prietene ale Andreei Bălan. Totodată, ea a devenit cunoscută publicului larg după ce s-a angajat în trustul Antena Stars. Din anul 2014 până în 2020, Elena Marin a fost asistenta lui Mihai Morar în cadrul emisiunii ”Răi da’ buni”.

În ciuda faptului că era o angajată model, salariul Elenei Marin nu era deloc motivant. Onorariul dansatoarei nu ar fi trecut niciodată de 500 de euro, iar ea nu a cerut mărire în toți anii în care apărea pe sticlă de luni până vineri. Viața ei, însă, s-ar putea schimba la 180 de grade dacă sâmbătă ar intra în posesia marelui premiu ”Survivor România 2021, potrivit cancan.ro.

Comenteaza