Carmen Grebenișan, probleme mari de sănătate după întoarcerea de la Survivor: „Ultima mea menstruație a fost pe...”

Carmen Grebenișan, probleme mari de sănătate după întoarcerea de la Survivor: „Ultima mea menstruație a fost pe...”

Carmen Grebenișan le-a vorbit fanilor de pe Instagram despre problemele de sănătate cu care se confruntă după întoarcerea de la Survivor. 

Carmen Grebenișan s-a numărat prin concurenții care au ajuns în marea finală Survivor România 2023. Experiența a fost una extrem de grea, cu dezamăgiri, probe aprige, dor, dar și cu speranțe și dorința de a deveni următorul câștigător din istoria Survivor.

Carmen a dat dovadă de multă determinare, forță și perseverență. Cele cinci luni petrecute în jungla din Republica Dominicană vor rămâne de neuitat. Chiar dacă a ajuns până în finală, norocul nu a fost de partea ei. Dan Ursa a fost cel care a primit titlul de „supraviețuitor” și cel care a plecat acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro.

Toate condițiile din cadrul competiției și-au pus amprenta pe fiecare concurent în parte. Unii au slăbit, alții s-au îngrășat, iar alții au plecat acasă cu multe alte probleme de sănătate. Carmen a recunoscut faptul că s-a întors cu mai multe kilograme în plus. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Carmen avea 59 de kilograme. La revenirea în țară, influencerița cântărea cu 4 kilograme în plus.

Pe lângă asta, blondina s-a întors și cu o serie de probleme de sănătate, despre care și-a făcut curaj să vorbească.

„Ultima mea menstruație a fost pe 12 ianuarie. Da, ultima! S-a întâmplat în timpul Survivor. Noi pe data de 3 ianuarie am ajuns acolo. A fost o menstruație scurtă, mai scurtă decât de obicei. Fără dureri, fără probleme. Mă așteptam să-mi vină din nou. Nu mi-a venit! Încă nu mi-a venit nici până acum, sunt curioasă când o să-mi vină”, a scris Carmen Grebenișan, pe InstaStory, potrivit cancan.ro.

Comenteaza