Scandal de proporții la Survivor România! Jador și Iancu Sterp replici de zile mari: „Te fac cățelul meu de întors oile, ești nebun la cap”

Scandal de proporții la Survivor România! Jador și Iancu Sterp replici de zile mari: „Te fac cățelul meu de întors oile, ești nebun la cap”

A început a cincea săptămână din competiția Survivor All Stars a luat startul, iar scânteile s-au aprins imediat între Jador și Iancu.

Primul joc din săptămâna cinci Survivor All Stars a încins spiritele, deși inițial nimic nu a anunțat conflictul ce avea să debuteze. Proba a început cu voie bună, mai ales din partea Faimoșilor, care au intrat încrezători pe terenul de joc.

„E momentul ca Războinicii să afle cum e când se unesc Legendele să facă istorie”, le-a spus Jador adversarilor înaintea jocului serii.

Amenințarea lui Jador de la începutul jocului s-a dovedit adevărată, căci în final Faimoșii au fost câștigători cu un scor de 7 la 3. Acest lucru le-a adus Războinicilor o dispoziție nu prea bună, iar inițial conflictul s-a aprins în tabăra lor.

Maria Chițu și Alexandra Duli s-au plâns că Iancu Sterp și Alex Delea nu le lasă să vorbească în camp, iar de aici totul a luat o întorsătură neașteptată. De asemenea, Alexandra Duli a mai menționat că Andrei Ciobanu este avocatul lui Iancu Sterp, cei doi fiind și foarte buni prieteni.

„Mi-a mers bine anul ăsta, am vândut mulți miei, multă brânză și îmi permit să am un avocat, chiar și aici la Survivor”, a spus Iancu Sterp.

„Mă plătește bine, da”, a replicat râzând Andrei Ciobanu.
După aceste replici, Jador nu s-a putut abține și a intervenit numindu-l pe Andrei Ciobanu cățel și începând să latre. Gestul artistului l-a scos din sărite pe Iancu Sterp, care a venit cu o replică tăioasă.

„Stai numai puțin, Jador. Vorbeai peste mine și nu pot să vorbesc cu domnul Dan. Taci dacă vorbesc eu, te rog să taci. Păi nu contează (n.r. că nu e femeie), e chestie de respect.

Vorbesc eu, taci, nu mai lătra. Îți place să latri, să te victimizezi, atâta faci. Te fac cățelul meu de întors oile, ești nebun la cap? Când vrei tu”, i-a spus Iancu Sterp lui Jador.
Replica lui Iancu Sterp l-a activat pe Jador, care a ținut pasul și a venit la rândul lui cu un comentariu acid la adresa războinicului.

„Nu, vorbeam cu avocatul tău, nu cu tine. Păi nu, că eu nu sunt avocatul, nu mă plătești pe mine. Eu vorbesc când vrea mușchiul meu, înțelegi? Nu, nu, nu există… Eu nu sunt muiere.

Îți cumpăr toate femeile, toate oile și brânza toată, ai înnebunit? Și te fac avocatul meu, nu numai pe tine. Îți iau 30 de oi, ești… A început avocatul! Lasă-mă, măi, că mă certam cu el, ești nebun?”, a replicat Jador, potrivit cancan.ro.

Comenteaza