Cu ce boală gravă s-a întors Carmen Grebenișan de la Survivor. Influencerița are probleme mari de sănătate

Cu ce boală gravă s-a întors Carmen Grebenișan de la Survivor. Influencerița are probleme mari de sănătate

Carmen Grebenișan s-a întors acasă, din emisiunea ”Survivor România”, cu o serie de probleme de sănătate.

Carmen Grebenișan s-a întors recent din Republica Dominicană, după aproape jumătate de an petrecut în jungla din Republica Dominicană. Fosta faimoasă a dat dovadă de multă perseverență și tenacitate, calificându-se în marea finală. Telespectatorii au fost cei care au avut puterea de a desemna marele câștigător, voturile publicului fiind cele care l-au făcut pe Dan Ursa învingător în acest sezon. Chiar dacă nu a reușit să plece acasă cu marele premiu, influencerița nu are motive de a fi tristă. Carmen a plecat acasă cu un onorariu pe măsură.

Experiența pe care a trăit-o la Survivor România nu va putea fi ștearsă cu buretele, mai ales când urmele încă se resimt. Carmen Grebenișan a mărturisit că s-a întors cu o serie de probleme grave de la Survivor.

„O să vă povestesc câteva chestii, legate de schimbările astea fizice prin care am trecut și în continuare trec. Acum am fond de ten, dar am făcut acnee. Am făcut acnee gravă! Gravă de tot. Doamne, nu am crezut că o să trec prin asta! Sunt singura fată de acolo care a făcut acnee. Dintre toate! Ăsta a fost norocul meu”, a povestit Carmen Grebenișan pe Instagram, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza