Carmen Grebenișan, lovită de o boală perfidă, imediat după întoarcerea de la Survivor

Carmen Grebenișan, lovită de o boală perfidă, imediat după întoarcerea de la Survivor

Carmen Grebenișan a spus adevărul despre competiția Survivor și a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după întoarcerea acasă.

Influencerița s-a întors cu opt kilograme în plus, dar și cu o dereglare hormonală, după ce timp de cinci luni a fost privată de menstruație.

Carmen nu a apelat la ajutorul medicilor încă, dar speră să își revină de la sine, problema fiind una recurentă printre Faimoase și Războinice. Vedeta a oferit toate detaliile într-un interviu pentru cancan.ro.

CANCAN: Când ai ajuns acasă ce ai mâncat cel mai mult?

Carmen Grebenișan: Tort. Două torturi. Și nu le regret. Adevărul e că m-am dereglat oricum hormonal acolo, am pus opt kilograme, cu mâncat prost. Am o problemă momentan cu hormonii și nu m-am reglat încă, aștept să văd ce se întâmplă. Nu am avut parte de menstruație cinci luni de zile. Nu am fost încă la doctor, aștept să își revină corpul. Pentru că a fost în starea aia de supraviețuire. Probabil își preia toate energiile și le prezervă în mod diferit. Cred că s-a pus funcția de reproducere pe planul doi.

CANCAN: Ai discutat și cu celelalte colege, și ele trăiesc același lucru?

Carmen Grebenișan: Da! Le-am întrebat pe toate fetele, toate au pățit același lucru și mi s-a părut ciudat că nici măcar una nu a pățit diferit.

Comenteaza