Reacția Vioricăi de la Clejani după ce fiica ei Margherita a fost înjunghiată: „A stat toată noaptea în...”

Reacția Vioricăi de la Clejani după ce fiica ei Margherita a fost înjunghiată: „A stat toată noaptea în...”

Viorica de la Clejani face primele declarații după ce Margherita a fost înjunghiată în plină stradă, în București.

Fiica cea mare a lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a ajuns seara trecută la spital, asta după ce atât ea, cât și o altă femeie, au fost înjunghiate de un bărbat ce se deplasa pe o trotinetă. El e căutat de Poliție în aceste momente, dar iar Margherita abia ce a fost externată din spital.

Viorica de la Clejani e extrem de revoltată după toate cele întâmplate, iar aceasta susține că nimeni nu își face treaba așa cum ar trebui.

”Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune”, a spus Viorica de la Clejani, potrivit playtech.ro.

”Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”, a mai continuat mesajul dur al acesteia.”

Din fericire, fiica Clejanilor a suferit doar o rană minoră în urma atacului din plină stradă, de pe Calea Victoriei, însă aceasta a tras o sperietură groaznică și ar fi putut fi la un pas de moarte. Aceasta a refuzat internarea în spital, dar chiar și așa, a fost nevoită să petreacă mai multe ore în unitatea medicală pentru investigații.

 

Comenteaza