Fulgy de la Clejani, declarații neașteptate despre relația cu Bia Khalifa: „Îmi e frică”  

Fulgy de la Clejani, declarații neașteptate despre relația cu Bia Khalifa: „Îmi e frică”  

Fulgy de la Clejani a decis să vorbească pentru prima dată, fără perdea, despre relația pe care o are cu Bia Khalifa.

Deși relația este una foarte recentă, Bia Khalifa a dezvăluit încă de la început că se iubește cu fiul Clejanilor, Fulgy. Relația pare să fie una foarte serioasă, întrucât vedeta i-a cunoscut deja părinții lui Fulgy.

Fiul Clejanilor a vorbit pentru prima dată despre relația cu frumoasa blondină și a declarat că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui.

Bărbatul se simte foarte fericit alături de Bia Khalifa, simțindu-se liber în compania sa.

„ Eu consider că, mai ales în perioada asta, mă simt fericit și chiar n-am ce să-mi reproșez și de când mă trezesc până mă culc fac ceva.”, a mărturisit Fulgy, în cadrul unei emisiuni TV.

Fulgy simte că trăiește un vis alături de Bia Khalifa și este foarte fericit că o are lângă el. Mai mult decât atât este recunoscător că a cunoscut-o și a reușit să o cucerească.

„ E foarte frumos să fii cu cineva și e mult mai frumos decât să fii singur. Pot să spun doar că îmi place ce trăiesc, doar că îmi e frică că dau un interviu și dintr-o dată vine și mă mușcă de gât. Cred că e prea frumos ca să fie adevărat. Eu așa sunt și peste 50 de ani, același nebun”, a mai adăugat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza