Margherita de la Clejani, înjunghiată în plină stradă. În ce stare se află vedeta

Margherita de la Clejani, înjunghiată în plină stradă. În ce stare se află vedeta

Margherita din Clejani a fost rănită de un bărbat în plină stradă. Agresorul ar fi atacat mai multe femei pe străzile din București

Bărbatul care ar fi atacat mai multe fete și femei pe străzile din București este acum căutat de autorități. Printre victimele pe care le-ar fi agresat se află o adolescentă în vârstă de 17 ani și o femeie în vârstă de 30 de ani, aceasta fiind chiar fiica Clejanilor.

Se pare că seara trecută Margherita a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din Capitală pentru că a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un bărbat a atacat-o cu un cuțit. Din primele informații, furnizate de Fanatik, se pare că nu a avut nevoie de spitalizare.

Reamintim că Margherita deține un magazin cu haine chiar pe Calea Victoriei, acolo unde primul atac al bărbatului ar fi avut loc.

În seara zilei de 17 august 2022, două tinere au făcut reclamație la Poliţie după ce ar fi fost înţepate în sân de un bărbat aflat pe o trotinetă închiriată. Prima victimă se afla pe Calea Victoriei, iar a doua pe Bulevardul. I.C. Brătianu.

Comenteaza