Fulgy de la Clejani, condamnat la închisoare! De ce este acuzat

Fulgy de la Clejani, condamnat la închisoare! De ce este acuzat

Fulgy, fiul Clejanilor, a primit o condamnare la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.

Așadar, în ziua de miercuri, 9 noiembrie, mezinul familiei Clejanilor a fost condamnat permanent pentru tâlhărie, fiind silit să achite cheltuielile de judecată. În luna iunie 2021, artistul ar fi tâlhărit și amenințat un jurnalist care îl filma. Iată despre ce este vorba!

Anul trecut, Fulgy a avut o reacție controversată la adresa unui jurnalist. Nervos pentru că era filmat, mezinul familiei Clejanilor i-ar fi luat jurnalistului telefonul, iar apoi l-a agresat fizic. Totodată, tânărul și-ar fi amenințat cu moartea victima.

Datorită acestui fapt, a fost deschis un proces penal, iar în luna aprilie a acestui an, artistul a primit o condamnare de doi ani de închisoare cu suspendare. Mai mult decât atât, el a fost obligat să plătească suma de nu mai mult, nici mai puțin de 10.000 de lei drept despăgubire. Astfel, fiul Clejanilor a întocmit apel, iar magistrații au luat o hotărâre definitivă.

Așadar, cererea de apel a fiului Clejanilor a fost respinsă, el fiind ulterior condamnat permanent la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Totodată, acesta trebuie să suporte cheltuielile de judecată, în valoare de 400 de lei.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinței penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunțate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secția Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă”, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

În luna aprilie a acestui an, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a primit o condamnare la 2 ani de pușcărie cu suspendare pentru tâlhărie. Sentința primită de Fulgy a fost atacată cu apel, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza