Un nou DIVORȚ în showbiz! Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au ajuns la capăt de drum?! Vedeta TV spune adevărul

Un nou DIVORȚ în showbiz! Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au ajuns la capăt de drum?! Vedeta TV spune adevărul

 Andreea Tonciu și-a alarmat fanii din mediul online, după ce a postat un mesaj dubios. Fanii au început să speculeze că vedeta este în pragul divorțului.

Ca multe alte cupluri cunoscute din țara noastră, Andreei Tonciu și Daniel Niculescu nu au fost feriți de presupozițiile legate de divorț. În ciuda faptului că sunt persoane publice, fiecare dintre ei a preferat să-și păstreze familia departe de ochii opiniei publice. Zvonurile despre despărțire au fost risipite de fiecare dată, iar mariajul lor a continuat fericit mai departe.

Situația este destul de diferită acum, când cea care a pornit totul a fost chiar fosta asistentă de televiziune. Urmăritorii săi din mediul online au rămas fără cuvinte în momentul în care au văzut ultima postare a acesteia.

Fără un context anume, Andreea a vorbit despre relații și despre poziția pe care ar trebui să o aibă femeile atunci când au în față un bărbat care nu le apreciază suficient. A avut în vedere lipsa de efort și interes a reprezentanților de sex opus, dar și ce atitudine ar trebui să aibă semenele sale atunci când sunt într-o legătură care nu le mulțumește din niciun punct de vedere.

Cu un ton încurajator, vedeta a continuat și le-a transmis urmăritoarelor sale un mesaj foarte important: să nu aștepte schimbările și să nu spere la nesfârșit că partenerul lor va realiza greșelile făcute.

„Dacă un bărbat nu te sună, este pentru că nu vrea să te sune, dacă nu te invită să ieșiți împreună, este pentru că nu vrea să te vadă. Dacă te tratează urât, este pentru că nu-i pasă! Dacă te lasă să pleci, este pentru că nu vrea să fie cu tine. Când un bărbat spune nu sunt pregătit pentru o relație, chiar nu este momentul potrivit… Este pentru că pur și simplu nu te vrea. Nu mai continua să joci jocurile lui confuze.  Nu îi mai găsi scuze. Atunci când un bărbat vrea să fie cu o femeie, rămâne cu ea, fără minciuni, scuze sau complicații. Oprește-te din a mai fi naivă! Pune-te pe tine pe primul loc!”, a scris aceasta.

Dacă până în acest punct gândurile Andreei Tonciu nu au transmis nimic alarmant, continuarea mesajului a fost una neașteptată. A îndemnat femeile de pretutindeni să-i părăsească pe cei care nu le oferă fericire și iubire, semn că și ea ar proceda întocmai dacă ar fi cazul. În opinia sa, suferința nu-și are rostul în asemenea situații, mai ales când bărbatul de lângă tine nu-ți oferă ceea ce ai nevoie.

„Nu ai nevoie de cineva care nu știe ce vrea, cineva care nu te apreciază. Meriți un bărbat care îți știe valoarea și care luptă pentru tine, în fiecare zi. Oprește-te din a-ți frânge inima pentru cineva care probabil nu va fi la fel de bun pe cât te aștepți. Și dă-ți șansa de a fi cu adevărat fericită! Să fii cu cineva care, cu adevărat, te merită”, a încheiat vedeta, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza