Andreea Tonciu a primit o interdicție halucinantă din partea soțului ei! Ce nu o lasă să facă de față cu fiica lor: „Nu este de acord, mă zăpăcește...”

Andreea Tonciu a primit o interdicție halucinantă din partea soțului ei! Ce nu o lasă să facă de față cu fiica lor: „Nu este de acord, mă zăpăcește...”

Andreea Tonciu a dezvăluit că soțul său îi impune anumite restricții atunci când vine vorba de fiica lor.

Andreea Tonciu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbizul autohton. Încă de la primele sale apariții în luminile reflectoarelor, bruneta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, datorită carismei și sincerității de care a dat dovadă.

În ceea ce privește viața personală, Andreea Tonciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniel Niculescu. Mai mult, din rodul iubirii lor s-a născut și o fiică, Rebecca. Recent, bruneta a dezvăluit faptul că soțul său îi impune anumite restricții, atunci când fetița lor este prin preajmă.

Andreea Tonciu se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. A reușit să adune de partea sa un număr impresionant de fani, însă se bucură și de familia minunată pe care a construit-o alături de Daniel Niculescu. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta este întotdeauna extrem de sinceră și deschisă.

Spune mereu lucrurilor pe nume, inclusiv atunci când vine vorba de viața personală. Așa s-a întâmplat și recent, după ce Andreea Tonciu a recunoscut că soțul său îi interzice să asculte manele în preajma fiicei lor, Rebecca. Mai mult decât atât, nu este singurul moment în care cei doi nu cad de comun acord.

„Autoritar nu este, pentru că el îi cumpără mai multe decât mine, eu îi cumpăr un produs, dar când iese cu tati...Eu sunt foarte bună, eu pe Rebecca o las să facă ce vrea, mai am și momente în care o cert.

Eu mai ascult manele în casă, iar soțul meu nu este de acord cu asta și că de ce ascult manele în casă cât e copilul, aici intervine tati sau de ce mănâncă dulce, eu o las să mănânce orice. El se duce și îi cumpără de alea bio, mă zăpăcește pe mine de cap, dar pe ea? Și de asta stă mai mult cu mine, pentru că eu îi dau libertatea asta.”, a mărturisit Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza