Ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel, înainte să moară într-un mod cumplit: „Acest nenorocit…”

Ultimele cuvinte ale lui Petrică Cercel, înainte să moară într-un mod cumplit: „Acest nenorocit…”
| Foto: ziareonline.ro

Petrică Cercel, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din România s-a stins din viață. Dar înainte de asta, artistul a trecut prin clipe de groază.

 Acesta a fost testat pozitiv cu coronavirus, însă a refuzat în primă fază să meargă la spital, crezând că totul va trece dacă va sta și se va trata în casă.

Totuși, se pare că virusul a devenit din ce în ce mai agresiv, iar din cauza celorlalte probleme de sănătate pe care artistul le mai avea, starea sa de sănătate a început să se agraveze. Imediat cum și-a dat seama că nu se poate însănătoși la domiciliu, Petrică Cercel a chemat ambulanța pentru a-l transporta la spital!

Fiul său, Ionuț Cercel, a făcut în urmă cu câteva momente anunțul pe rețelele de socializare.

El i-a îndemnat pe cunoscuți, dar și pe fani să se roage pentru ca tatăl lui să scape cu viață. Mai multe nume grele din industria muzicală i-au transmis mesaje de încurajare.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel postat pe Facebook.

Din păcate, totul a fost în zadar, iar Petrica Cercel s-a stins astăzi din viață, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza