Trecut tulbure și misterios! Cine este noul soț al Alinei Vidican și de ce a divorțat de prima soție

Trecut tulbure și misterios! Cine este noul soț al Alinei Vidican și de ce a divorțat de prima soție
| Foto: wowbiz.ro

Noul soț al Alinei Vidican a mai fost căsătorit o data. Fosta lui soție locuiește în Statele Unite și are doi băieți, Filipe și Pedro.

Fosta doamnă Borcea s-a căsătorit, zilele trecute, în SUA, cu brazilianul Claude Senhoreti, de profesie pilot de curse și om de afaceri în domeniul auto. Alina Vidican vine după o căsnicie încheiată într-un mod nu foarte fericit și cam același lucru se poate spune și despre Claude.

WOWbiz.ro vă prezintă informații în premieră despre trecutul brazilianului care i-a răpit inima frumoasei Alina.

Claude Senhoreti are 46 de ani și este născut în Sao Paolo, oraș din care provine și prima lui soție, Beatriz. Cei doi au împreună doi copii: Pedro (22 de ani) și Pedro (20 de ani).

Claude și Beatriz au venit împreună în America și au încercat să-și facă un viitor. De altfel, compania la care Alina Vidican lucrează astăzi a fost condusă chiar de fosta soție a lui Claude, din postura de președinte.

Atât Claude cât și Beatriz erau extrem de pasionați de sport. Dacă bărbatul era îndrăgostit de mașini, ea era o mare fană a tenisului, sport pe care l-a și practicat la nivel de amatori.

 
Beatriz Senhoreti a reușit chiar să ajungă în fazele finale ale unor turnee de seniori, așa cum arată și presa locală din Florida, în urmă cu 9-10 ani. 

Claude și Beatriz s-au despărțit în urmă cu 5 ani și nu au rămas în relații prea bune, dovadă și faptul că și-au șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe platformele de socializare.

Mai mult, se pare că femeia l-a acuzat pe brazilian că a fost agresiv cu ea, după cum indică un raport al unei instanțe din Florida din anul 2015. 

Beatriz nu a stat însă prea mult pe gânduri și și-a refăcut viața în 2017 cu un bărbat alături de care este și astăzi. De partea cealaltă, Claude apare și el într-un proces de divorț, în 2020, la aceeași instanță din Florida.

Se pare că nici Daniela nu a fost jumătatea pe care brazilianul o căuta de atâta vreme.

Claude și Alina par însă să fie făcuți unul pentru celălalt. Ei au avut parte de o nuntă de vis la un local de 5 stele din Boca Raton, Florida, în timpul căreia fosta doamnă Borcea a primit cadou de nuntă un bolid de peste 200.000 de euro.

Cei doi au o relație mai veche, de câțiva ani, însă abia recent au făcut-o publică, la scurt timp după ce și-au anunțat logodna, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza