Toni Iuruc este devastat după divortul de Simona Halep. Cu cine își petrece afaceristul timpul

Toni Iuruc este devastat după divortul de Simona Halep. Cu cine își petrece afaceristul timpul

Toni Iuruc pare că nu-și revine după divorțul de Simona Halep. Acesta a fost surprins de către paparazzi în timp ce mergea pe stradă.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus adio pe 8 septembrie, după nici un an de mariaj. Separarea a fost oficializată o lună mai târziu, la notar. Ulterior, campioana de la Wimbledon a fost depistată pozitiv la un control efectuat la US Open 2022. Nici afaceristul nu pare, însă, să fie în cea mai bună formă. Se confirmă, practic, zicala „un necaz nu vine niciodată singur”.

Zilele trecute, Toni Iuruc a fost surprins în zona de nord a Capitalei, mai exact pe Bulevardul Primăverii. Îmbrăcat lejer, ca într-o zi călduroasă de toamnă, ex-partenerul Simonei Halep s-a plimbat singur și a stat aproape tot timpul cu telefonul la ureche. Nu s-a despărțit de aparat nicio clipă în drumul spre casă.

Ceea ce presupune a fi un nou început, plin de provocări, se dovedește, în realitate, o perioadă destul de dificilă pentru Toni Iuruc, care acum pare că resimte și mai mult efectul divorțului de Simona Halep. Clar, încă duce o luptă înăuntrul lui. Omul de afaceri s-a plimbat minute în șir pe stradă, îngândurat, semn că separarea de ex-liderul WTA îl macină și în prezent.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au civil căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, după care mirii s-au prezentat la Fratelli, un local select din Mamaia, pentru o petrecere de lux. Printre artiştii care au întreţinut atmosfera la nuntă s-au numărat Loredana, Holograf, dar și trupa de muzică macedonească Pindu. La petrecere au participat în jur de 300 de persoane, potrivit cancan.ro.

Comenteaza