Toni Iuruc a ascuns până acum totul! Însă a explodat BOMBA despre Simonei Halep. Ăsta e adevărul

Toni Iuruc a ascuns până acum totul! Însă a explodat BOMBA despre Simonei Halep. Ăsta e adevărul

Simona Halep părea că trăiește alături de Toni Iuruc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, însă cei doi au divorțat la nici un an distanță.

Simona Halep nu trece prin cea mai fericită perioadă din viața sa și se pare că nici Toni Iuruc nu se află chiar în culmea fericirii. În timp ce marea campioană se confruntă cu o serie de dificultăți legate de scandalul de dopaj, fostul său soț este măcinat și el de probleme. Cel puțin așa arată ultimele imagini cu fostul partener al lui Halep.

În vârstă de 43 de ani, Toni Iuruc pare că nu-și revine după divorț. În ultimele poze în care a fost surprins, acesta arată neliniștit, frământat și cu durere în suflet.

 
Toni Iuruc a fost fotografiat zilele trecute în zona de nord a Capitalei, mai exact pe Bulevardul Primăverii. Îmbrăcat lejer, ca într-o zi călduroasă de toamnă, acesta era singur și a stat aproape tot timpul cu telefonul la ureche. Din imagini, se poate trage lesne concluzia ca Toni Iuruc este marcat de probleme.

Cum cel mai recent episod în care a fost implicat este cel al divorțului de Simona Halep, nu este exclus ca afaceristul să fie în continuare marcat de separarea de marea campioană a tenisului.

Omul de afaceri s-a plimbat minute în șir pe stradă, îngândurat, lucru care a fost semnalat de jurnaliștii de la cancan. Aceștia au sesizat că Toni Iuruc nu a schițat nici măcar un zâmbet și a părut chiar îngrijorat.

Una dintre concluziile desprinse privind cauza stării nu tocmai fericite în care se află afaceristul este legată de divorțul de Simona Halep. Cei doi s-au civil căsătorit civil pe 15 septembrie 2021. Ei au petrecut atunci în compania a 300 de persoane și toată lumea era sigură că vor avea un viitor frumos. La niciun an, însă, a venit vestea divorțului, care a ridicat un mare semn de întrebare pentru absolut toată lumea.

Cei doi au ținut să fie discreți în privința motivelor despărțirii. Chiar dacă au evitat să facă comentarii, subiectul divorțului a ținut prima pagină a siteurilor de știri și al jurnalelor TV.

 
„Motivul despărțirii? Eliminarea din turul I la US Open”, a fost replica ironică de atunci a soțului Simonei înainte să intre la notar ca să semneze divorțul.

Cu toate acestea, au apărut imediat speculații iar apropiații celor doi au susținut că relația s-a deteriorat de mai mult timp. Toni Iuruc n-ar fi suportat faptul că e nevoit să stea mai mereu departe de soția sa, iar cei doi se vedeau tot mai rar în ultima vreme, mai ales după ce Simona Halep a început să se antreneze cu Patrick Mouratoglou, potrivit capital.ro.

Comenteaza