Ți se rupe sufletul! Ce dorință mai are Dana Roba. Pentru asta luptă să trăiască: „S-a ridicat în fund și ...”

Ți se rupe sufletul! Ce dorință mai are Dana Roba. Pentru asta luptă să trăiască: „S-a ridicat în fund și ...”
| Foto: ciao.ro

Dana Roba s-a trezit, este conștientă și își amintește tot ce s-a întâmplat, însă starea ei de sănătate este una critică.

Sora Danei Roba a ținut mereu fanii la curent cu starea make-up artistei. Recent, a dezvăluit că Dana se simte mai bine, este conștientă, s-a ridicat în fund, iar medicii o țin mereu sub supraveghere.

„Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul care l-a avut până acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni. 

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată”, au spus apropiații vedetei pentru fanatik.ro.

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge.  Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare”, au spus cei din anturajul Danei.

Mai mult, vedeta dorește să povestească prin ce chin a trecut atunci când își revine.

„Cu siguranță, când ea va fi capabilă și când va decide vă va da toate detaliile despre ea. Momentan este tot în spital, are imunitatea scăzută și încercam să o protejăm cât putem de mult. Oricum rugăciunile voastre, ale noastre, au ținut-o în viață”, au mai spus apropiații vedetei.

Comenteaza