Cadourile făcute copiilor de Gabriela Cristea, subiect de scandal: „Ce fel de părinți sunteți voi?!”

Cadourile făcute copiilor de Gabriela Cristea, subiect de scandal: „Ce fel de părinți sunteți voi?!”

Gabriela Cristea a primit, din nou, o serie de critici de la persoanele care o urmăresc pe rețelele sociale din cauza unor cadouri cumpărate pentru fetele lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte activi în mediul online, acolo unde își expun viața pe tavă în fața internauților. Vedeta de televiziune și soțul ei au împreună două fetițe minunate, Victoria și Iris, pentru care fac orice sacrificiu, să le fie bine.

Cele două copile nu duc lipsă de nimic, iar părinții lor le fac toate poftele, mai ales atunci când vine vorba despre jucării. A trecut și Moș Nicolae, o sărbătoare importantă pentru creștini, dar și pentru micuții din România care au așteptat cu sufletul la gură să-și găsească ghetuțele pline cu dulciuri.

Din popor se spune că Moș Nicolae trebuie să fie mai „sărac” decât Moș Crăciun și să aducă doar dulciuri. Ei bine, de-a lungul anilor nu mulți au mai respectat acest lucru. Sunt foarte puțini părinți care oferă doar dulciuri și fructe în noaptea de 6 decembrie și foarte mulți care pun în săculeț ori în ghetuțele copiilor și jucării ori lucruri destul de scumpe.

Este și cazul celebrei prezentatoare care a știut că fetițele ei vor o tabletă, așa că s-a gândit să le cumpere dispozitivul chiar de Moș Nicolae. Gabriela Cristea a și postat imaginile pe rețelele de socializare, iar internauții nu s-au putut abține de la comentarii. Mulți au criticat-o pentru alegerea lor și spun că au exagerat cu „aroganța”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza