Ți se rupe sufletul! Care au fost primele cuvinte ale Danei Roba, după ce s-a trezit din comă

Ți se rupe sufletul! Care au fost primele cuvinte ale Danei Roba, după ce s-a trezit din comă
| Foto: cancan.ro

Dana Roba, femeia bătută de soțul ei, s-a trezit din comă iar primele cuvinte pe care le-a rostit sunt dureroase.

Au trecut 7 zile de când Dana Roba a fost căsăpită cu un ciocan de propriul soț și tatăl copiilor ei. Make-up artista se zbate între viață și moarte, chiar dacă în urmă cu puțin timp, potrivit apropiaților ei, s-a trezit din comă, este conștientă și vorbește.

Se pare că make-up artista nu își amintește exact ceea ce s-a întâmplat, mai ales că medicii fac toate eforturile ca ea să fie ținută sub efectul calmantelor, deoarece orice emoție puternică pe care ar putea să o simtă i-ar putea fi fatală.

„A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat `De ce s-a întâmplat asta?`. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică”

Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva.

Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”, au spus apropiații, potrivit cancan.ro.

Comenteaza