Condiția pe care Dana Roba i-a impus-o iubitului ei. Ce trebuie să facă Beni dacă vrea să aibă o relație cu ea

Condiția pe care Dana Roba i-a impus-o iubitului ei. Ce trebuie să facă Beni dacă vrea să aibă o relație cu ea

Dana Roba trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dana Roba, după ce fostul soț al acesteia a mutilat-o cu opt ciocane în cap.

Se spune că timpul vindecă totul, lucru valabil și în cazul Danei Roba. Fiecare cumpănă din viața ei a venit și cu lecții importante. De data aceasta, se pare că make-up artista are pretenții de la omul de lângă ea și chiar își poate permite să-ți impună propriile condiții. Reamintim că Dana Roba era singura care muncea și aducea bani în casă, pe vremea când forma un cuplu cu Daniela Balaciu.

”Nu aș mai sta niciodată lângă un bărbat care nu muncește. Bărbatul trebuie să aibă job, să aibă stres, să-l doară și pe el capul după o zi de muncă, să aibă și el o ocupație acolo, să facă și el ceva”, a spus Dana Roba pentru spynews.ro.

Dana Roba are planuri mari cu Beni, mai ales că bărbatul chiar i-a dovedit că își dorește un viitor împreună. Deși  a fost aspru judecată de către internauți, make-up artista crede în puterea Divinității și susține că lucrurile se vor așeza de la sine, iar adevărul va ieși la iveală. Cei doi s-au întâlnit prima dat în urmă cu 14 ani. De atunci și până acum, cei doi  și-au întemeiat separat o familie, însă destinul a avut alte planuri pentru ei. Acum sunt din nou împreună și nu exclud variante unei viitoare căsnicii.

”Ne iubim foarte mult, și ne dorim ca DUMENZEU să fie cu noi în continuare. Beni este bărbatul care a stat lângă mine atunci când am trecut prin valul umbrei morți. Când nu aveam păr pe cap, și eram distrusă. Cu mâinile în gips până la coate, el îmi dădea să mănânc. Ba mai mult de atât, în fiecare zi îmi spunea: Ești frumoasă, voi rămâne lângă tine orice s-ar întâmpla.”, este mesajul pe care Dana Roba l-a postat pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza