Dana Roba face declarații despre întâlnirea cu fostul soț: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care...”

Dana Roba face declarații despre întâlnirea cu fostul soț: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care...”
| Foto: kfetele.ro

Dana Roba a plâns face declarații despre întâlnirea pe care a avut-o cu Daniel Balaciu în sala de judecată.

Într-o zi semnificativă pentru Dana Roba, make-up artistul s-a întâlnit cu individul care o agresase anterior cu un ciocan, aproape aducând-o la pragul morții.

Avocatul care îl reprezintă pe agresorul Daniel Balaciu a făcut primele declarații cu privire la modul în care a evoluat întâlnirea dintre cei doi.

Se pare că vedeta a fost emoționată și a izbucnit în lacrimi în timpul acestei întâlniri.

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au întâlnit personal pentru prima dată după atacul brutal în care el a folosit un ciocan. Make-up artistul a avut curajul să-l confrunte și să-i ceară să răspundă pentru abuzurile la care a fost supusă.

 Această întâlnire a avut loc în sala de judecată astăzi.

Dana a mers singură, determinată să obțină dreptate, în timp ce Daniel a fost însoțit de avocatul său, care îl reprezintă în acest caz. 

Vineri, Dana Roba și Daniel Balaciu au avut o confruntare în fața instanței din Timișoara, unde au răspuns la întrebările procurorului legate de scandalul în care sunt implicați. La finalul procesului, avocatul care îi reprezintă interesele lui Daniel Balaciu și care a făcut până acum declarații în numele acestuia, a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat în timpul întâlnirii dintre cei doi.

„Astăzi a avut loc o confruntare între clientul meu, Balaciu Daniel, și doamna Balaciu Daniela, care a fost programată anterior, nu s-a ținut, iar acum se pare că s-a ținut. Doamna Balaciu Daniela a venit singură, neînsoțită de către avocat. Fiecare parte a răspuns la întrebările care au fost adresate de către procurorul de caz și cam asta a fost tot. Totul a decurs cum trebuie să decurgă o confruntare, exceptând faptul că doamna Balaciu, tipic, a făcut un pic de circotecă și a inflamat un pic atmosfera.

Din punctul nostru de vedere a decurs totul cum trebuia să decurgă. Dosarul nu este terminat, este în urmărire penală. Clientul meu a reacționat foarte bine, calm, a răspuns la întrebări”, a declarat Alain Roșianu, avocatul care îl reprezintă pe Daniel Balaciu, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza