Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ?! Cine este tânăra alături de care se afișează peste tot 

Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ?! Cine este tânăra alături de care se afișează peste tot 

Ștefan Bănică Junior a mai fost căsătorit în trecut cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Acum artisul se afla la cel de-al treilea mariaj. 

Artistul mai are și un băiat de 20 de ani, pe Radu Ștefan Bănică, din relația cu Camelia Constantinescu. Cei doi nu s-au despărțit în cele mai bune condiții, dar a fost mereu alături de fiul său.

Ștefan Bănică este căsătorit din anul 2017 cu Lavinia Pârva, dar cu care se pare că avea o relație încă de când prezenta Dansez pentru tine și era căsătorit cu Andreea Marin. Despre celebrul artist au fost multe zvonuri legate de infidelitățile lui. Iar acum au apărut altele similare.

Și asta pentru că Ștefan Bănică se afișează peste tot cu o tânără superbă, iar presa a scris de multe ori că relația lui cu Lavinia Pârva nu mai este la fel de bună ca în trecut. Ba chiar au fost întrebări legate de potențialul divorț dintre cei doi, după ce cântăreața a fost văzută fără verighetă pe deget.

Lavinia Pârva a negat orice zvon legat de despărțire și a spus că este extrem de fericită și împlinită, mai ales de când în viața ei a apărut Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică.

De ceva timp, artistul este văzut tot mai des în compania unei superbe domnișoare și toată lumea s-a întrebat cine este și de ce-l însoțește la toate filmările. Ei bine, se pare că ar fi make up-artistul lui personal. Pentru că vrea să arate mereu perfect în public și să arate cât mai tânăr, Ștefan Bănică și-ar fi angajat o echipă de profesioniști care să aibă grijă de imaginea lui.

“La filmări, mai ales la emisiunea din care face parte, are “machioza” lui personală. Tânăra are grijă ca machiajul său să fie împrospătat mereu, îl retușează în pauze, atunci când e necesar. Ștefan Bănică Jr este una din persoanele publice care se respectă și își respectă foarte tare și publicul, are apariții impecabile.

Și atunci, da, se consultă cu stilistul atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor, iar de make-up-ul său, pentru emisiuni, se ocupă un anume make-up artist. Toți din echipă lui Ștefan sunt profesioniști”, au dezvăluit surse din anturajul lui Ștefan Bănică pentru ciao.ro, potrivit voxbiz.ro, citat de ziareonline.ro.

Comenteaza