Soțul Mihaelei Rădulescu a murit! Bărbatul de 56 de ani suferea de cancer

Soțul Mihaelei Rădulescu a murit! Bărbatul de 56 de ani suferea de cancer

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a murit, Bogdan Rădulescu s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani.

În urmă cu mulți ani, Mihaela și Bogdan Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au format, oficial, o familie începând cu anul 1988, când s-au căsătorit. Relația lor a durat nouă ani, iar mai apoi au divorțat. Ulterior, Bogdan Rădulescu a trăit momente de groază, după ce a aflat că suferă de cancer pancreatic. Ei bine, boala nemiloasă l-a răpus. 

Bogdan Rădulescu a avut încredere că va reuși să se vindece de cancer, astfel că și-a cheltuit toți banii pe care îi avea pentru a plăti toate tratamentele de care a avut nevoie. Pe măsură ce anii au trecut, starea sa de sănătate s-a agravat tot mai mult, astfel că la un moment dat, acesta s-a obișnuit cu gândul că nu mai are mult de trăit. 

Ei bine, momentul tragic s-a întâmplat în data de 30 ianuarie, când boala incurabilă l-a răpus. Familia lui Bogdan Rădulescu au organizat întreaga înmormântare și s-au oferit de fiecare detaliu. La ceremonie au luat parte prietenii afaceristului, însă mama lui nu a putut fi prezentă din cauza unor probleme de sănătate.

De asemenea, cea care a lipsit de la evenimentul nefericit a fost și Mihaela Rădulescu, chiar dacă apropiații fostului ei soț au încercat să ia legătura cu ea. De-a lungul căsniciei, cei doi au fost implicați în mai multe situații controversate.

”A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au declarat prietenii afaceristului, conform click.ro. 
 
 

Comenteaza