Carmen Harra a dat verdictul! Ce vedete din România vor face nuntă în anul 2024

Carmen Harra a dat verdictul! Ce vedete din România vor face nuntă în anul 2024

Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit despre vedetele din showbiz-ul românesc care vor face marele pas în anul 2024.

Prima pe listă este Mihaela Rădulescu. Potrivit dezvăluirilor clarvăzătoarei, diva are toate șansele să ajungă în faţa altarului în 2024.

„Deci nu înainte. Dacă face căsătoria înainte o face într-un moment greșit al vieții ei. Conexiunile pe care ea le-a creat cu unii oameni, în cazul ei, ea nu le-a rezolvat, nu le-a încheiat mental, emoțional. Acțiunile ei în alte relații se reflectă și în relația pe care o are acum, deși această relație este mai bună ca celelalte. Are ea șanse cu acest om, categoric. Dacă ia în considerare că din vara anului 2024 și până în vara anului 2025 ar fi, de fapt, timpul ideal ca ea să facă o căsătorie legală cu ea”, a spus Carmen Harra, potrivit ciao.ro.

După separarea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a încercat să îşi refacă viaţa sentimentală. Deşi declara recent că se află într-o nouă relaţie şi este foarte fericită alături de actualul partener, Carmen Harra spune că nu vedete o căsnicie în cazul ei, anul viitor.

„Nu anul viitor. Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise, încă nu a cunoscut persoana potrivită și nu aș vrea să se arunce în relații care nu duc nicăieri. 2025 este anul ei, dar nu 2024. Nu văd o căsătorie în anul care vine pentru ea. (…) Mai are încă răni puternice”, a adăugat clarvăzătoarea.

Cât despre cuplul Iulia Albu şi Mike, Carmen Harra nu are neapărat vești bune. Clarvăzătoarea spune că vedeta este încă afectată de niște situații care s-au întâmplat în trecutul ei, iar din acest motiv nu îşi poate construi, momentan, familia pe care şi-o doreşte.

Cât despre relaţia cu Mike, se pare că într-un final, cei doi o vor lua pe drumuri separate.

„Iulia Albu nu prea rămâne alături de nimeni, Problema ei este că are niște memorii din copilărie. Are niște răni, are ceva care nu e vindecat și de aceea în relațiile în care intră intră pentru o perioadă și iese apoi. Anul care vine nici pentru ea nu este un an care o avantajează”, a continuat aceasta.

Comenteaza