Soțul Danei Roba le-a dezvăluit anchetatorilor de ce a bătut-o pe soția sa....Motivul este halucinant

Soțul Danei Roba le-a dezvăluit anchetatorilor de ce a bătut-o pe soția sa....Motivul este halucinant
| Foto: wowbiz.ro

Dana Roba se află în stare gravă la spital, după ce soțul ei a agresat-o cu un ciocan la nivelul capului.

Dana Roba se zbate între viață și moarte, după ce soțul ei a lovit-o cu un ciocan în cap. Vedeta se află în stare gravă la spital și a suferit o operație chirurgicală pe creier.

Bărbatul și-a ieșit din minți și a bătut-o crunt seara trecută, tot el fiind cel care a anunțat autoritățile atunci când a văzut că Dana nu își revine după loviturile primite. Soțul Danei Roba a fost arestat pentru 30 de zile și va rămâne după gratii până în luna iulie.

Conform surselor judiciare, citate de Cancan.ro, bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că și-a lovit soția pentru că aceasta ar fi avut un alt iubit. Dana Roba și tatăl fetițelor ei ar fi despărțiți de mult timp, însă locuiesc încă împreună. Soțul make-up artistei ar fi devenit gelos într-o seară în care bruneta ar fi ajuns târziu acasă și și-a ieșit din minți. 

Bărbatul le-a dus mai întâi la bunici pe cele două fetițe pe care le are cu Dana Roba, apoi s-a întors acasă la soția sa și a snopit-o în bătaie, notează Cancan.ro. Tot el a fost și cel care a sunat la 112 după ce a recurs la gestul extrem, atunci când a realizat că femeia nu își revine. Make-up artista a fost dusă la spital în stare gravă și a fost operată de urgență pe creier. 

Apropiații celor doi au declarat pentru sursa citată că soțul Danei Roba o ținea din scurt pe brunetă și nu îi dădea voie să iasă din casă fără el. Mai mult, bărbatul era foarte gelos și îi verifica periodic telefonul soției sale. Acum se află în închisoare, unde își va petrece următoarele 30 de zile, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza