Soțul Andreei Esca a luat o decizie-șoc după ce vedeta a fost prinsă cu un tinerel!

Soțul Andreei Esca a luat o decizie-șoc după ce vedeta a fost prinsă cu un tinerel!
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Esca este căsătorită de mulți ani de zile cu omul de afaceri Alexander Eram.

Vedeta a fost invitată la evenimentul inaugural al Celebrity Beyond, considerat cel mai avangardist și mai luxos vas de croazieră din gama sa.

Evenimentul a avut loc din portul Southampton, Marea Britanie, și a constat într-o croazieră de două nopți pe Canalul Mânecii, timp în care invitații, sosiți din întreaga lume, au putut descoperi facilitățile și serviciile extraordinare, având primul contact cu acest nou concept revoluționar de croazieră. Andreea Esca a trăit această experiență alături de soțul ei, Alexandre Eram.

”Ne aflăm în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas de croazieră, Celebrity Beyond, despre care auzisem initial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip. O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce crème să folosim.

Știam că o să existe acest program pe croazierele de pe Mediterana anul acesta, și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a facut să fiu invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southamptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu și mai convinsă că fac o alegere foarte bună”, declară Andreea Esca.

Comenteaza