Andreea Esca părăsește Știrile Pro TV?! Unde pleacă vedeta

Andreea Esca părăsește Știrile Pro TV?! Unde pleacă vedeta

Andreea Esca este o afaceristă de succes, motiv pentru care a început să organizeze excursii pe un vas de croazieră de lux, pe Marea Mediterană

Andreea Esca este nevoită să părăsească pentru aproape o săptămână pupitrul știrilor de la Pro TV, căci se pregătește de aventura vieții sale. Jurnalista urmează să aibă parte de senzații tari, departe de meleagurile românești. Ea a pus la cale o vacanță de zile mari, de care va avea parte în următoarea perioadă.

Andreea Esca s-a bucurat de câteva zile pe un vas de croazieră împreună cu o prietenă, iar vacanța s-a dovedit a fi o reușită. Prezentatoarea de știri de la Pro TV s-a gândit să organizeze ea astfel de excursii pentru doritori. Se știe, deja, că vedeta de televiziune este o femeie de afaceri de succes, dat fiind și faptul că investiția din satul sibian Porumbacu de Sus a fost reușită. Pentru călătoria exclusivistă pe vasul de croazieră, Esca a vândut 67 de bilete, unul dintre ele fiind 3.000 de euro.

Concret, la sfârșitul lunii septembrie, mama Alexiei Eram a pus la cale o călătorie pe vasul Celebrity Edge. Participanții vor avea multe surprize la bordul navei, fie că vorbim despre diverse activități sau excursii. Călătoria va include opriri în Spania, Franţa şi Italia (oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma) și se va desfășura în perioada 23-30 septembrie.

Prima oprire va fi în Barcelona, unde cei care au cumpărat bilete de la Esca pot vedea principalele atracții ale orașului din Spania. Participanții pot vizita lucrările lui Gaudi, Sangria, pe bulevardul La Rambla, Castelul Santa Florentina, muzeele celebre și vor lua parte la un Street Food.

Comenteaza