EXCLUSIV: Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal doi tineri 2 Mai, ar putea ieși din închisoare

EXCLUSIV: Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal doi tineri 2 Mai, ar putea ieși din închisoare

Vlad Pascu, tânărul are a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai, în timp ce conducea drogat la volan, ar putea scăpa cu puțini ani de închisoare.

Vlad Pascu a fost trimis astăzi în judecată pentru ucidere din culpă. În viziunea lui Adrian Cuculis, avocatul familiilor victimelor, care a solicitat încadrarea faptei sale ca omor calificat, această decizie a fost luată în grabă de procuror.

În exclusivitate pentru stirilekanald.ro, avocatul Adrian Cuculis a explicat ce riscă cu adevărat tânărul drogat care a spulberat două vieți.

Apărătorul familiilor victimelor lui Vlad Pascu este nemulțumit de decizia procurorului.

”Din punctul meu de vedere, soluția de trimitere în judecată a lui Vlad Pascu, fără ca procurorul să se pronunțe pe cererea noastră de schimbare a încadrării juridice în omor calificat și tentativă la omor calificat, este o eroare pe care sper că nu a făcut-o intenționat și care, bineînțeles, că poate fi speculată ulterior”, a spus avocatul Cuculis, avocatul familiei Robertei, fata ucisă în accidentul de la 2 Mai.

Avocatul a mai precizat că au solicitat introducerea în cauză și a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri, potrivit Știrile KanalD.

Comenteaza