Cosmin a luat, într-un final, decizia! Cu ce fată din „Casa Iubirii” vrea să formeze un cuplu

Cosmin a luat, într-un final, decizia! Cu ce fată din „Casa Iubirii” vrea să formeze un cuplu

După câteva săptămâni în care atenția i-a fost împărțită între Bianca și Ștefania, Cosmin a ales alături de care tânără vrea să formeze un cuplu.

Fanii emisiunii „Casa Iubirii” au fost puși pe jar în ultima perioadă, întrebându-se care dintre cele două fete, Ștefania și Bianca, i-au atras mai mult atenția lui Cosmin. După câteva săptămâni în care s-a arătat nehotărât, tânărul a spus clar și răspicat pentru care dintre ele începe să nutrească sentimente.

După ce, în ultima perioadă, Bianca s-a aflat într-o luptă cu Ștefania pentru inima lui Cosmin, tânărul a pus piciorul în prag.

În ediția de ieri, 9 februarie, a emisiunii „Casa Iubirii”, concurentul și-a luat inima în dinți, a mers în casa fetelor și i-a spus Biancăi tot ce simte.  

Din păcate, vestea pe care a primit-o concurenta de la Cosmin nu a fost tocmai pe placul ei. Tânărul i-a mărturisit că cea pentru care începe să simtă ceva este Ștefania, concurenta pentru care a făcut și mai multe gesturi romantice în ultima perioadă. Deși Bianca s-a arătat extrem de implicată în cunoașterea cu el, Cosmin a recunoscut că se simte mult mai apropiat de rivala ei și că are de gând să continue povestea pe care a început-o cu ea.

Deși vizibil dezamăgită, Bianca a mărturisit că se aștepta la această alegere. Tânăra l-a asigurat pe colegul ei de competiție că nu îi poartă ranchiună și că îl înțelege, deși, de multe ori, el a îndemnat-o să continue să facă pași spre el.

„Cosmin: M-am gândit și, după cum am zis și zilele trecute, nu mi se pare corect nici față de tine, nici față de ea(n.r. Ștefania) să tot jonglăm așa.

Ideea e că nu am vrut să trag o concluzie atât de rapid, aș fi vrut să mai văd unele lucruri din partea voastră. Dar văd că încep să apară conflicte(n.r. între Bianca și Ștefania).(...) Trecând peste asta. Eu mi-am pus niște semne de întrebare vizavi de cum mă simt cu fiecare, având în vedere că atunci când sunt cu ea simt involuntar să fac niște gesturi. M-am gândit că ar trebui să dau frâu chestiile de genul. Deci nu știu de ce, tu ești o femeie foarte ok, mi-ai placut de prima dată de când te-am văzut.

Îmi place și cum gândești, dar nu simt să fac anumite gesturi cu tine. Sper că nu te superi pe mine, eu o să încerc să mă focusez mai mult pe Ștefania. E ok?  

Bianca: Ce pot să zic eu?! Înțeleg ceea ce simți și nu cred că pot să schimb eu asta.

Cosmin: Nu vreau sa te simți aiurea, pentru că am văzut și am apreciat gesturile tale către mine și au fost foarte frumoase.

Bianca: Totodată, a fost și decizia mea să fac gesturile alea și nu pot să zic că tu nu te-ai decis mai repede sau mi-ai dat de înțeles. Într-adevăr, mi-ai spus că ți-ai dori să fac în continuare pași spre tine, dar nu m-ai împins. A fost ceva ce am simțit.(…) Mi se pare că am fost implicată, dar n-am văzut din partea ta aceeași implicare.

Cosmin: Nu am simțit să fac anumite gesturi pentru tine și de acolo mi-am tras concluzia că, atâta timp cât eu nu simt să fac ceva pentru cineva, probabil acel cineva nu este potrivit pentru mine”, au discutat Cosmin și Bianca, în ediția de ieri a emisiunii „Casa Iubirii”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza