Mario Fresh, dezvăluiri bombă despre partidele de amor cu Alexia Eram: „Tu doar priveai pe geam...”

Mario Fresh, dezvăluiri bombă despre partidele de amor cu Alexia Eram: „Tu doar priveai pe geam...”
| Foto: cancan

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șapte ani.

În urmă cu șapte ani, Mario Fresh și Alexia Eram au decis să meargă pe un drum comun. Artistul și fiica Andreei Esca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se dedică planului profesional.

Însă, în urmă cu ceva timp, cântărețul a lansat o piesă, „AlvaȘezi”. În cadrul melodiei respective, Mario Fresh a făcut dezvăluiri fără perdea, existând două versuri cu subînțeles: „Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam / Dacă vorbim de virgini, tu încă ești, eu doar… eram”.

În cadrul unui interviu, Mario Fresh dezvăluia care este motivul principal pentru care nu a făcut pasul cel mare în relația cu Alexia Eram. De altfel, a dezvăluit, tot atunci, alte detalii legate de familia iubitei sale.

 „Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…) Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză.

Nu m-am apucat să învăț franceză. M-au acceptat din prima zi. Probabil au crezut că o să fie o joacă la început. Alexia avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Poate s-au gândit că stă două săptămâni cu mine și gata. Ne înțelegem foarte bine”, mărturisea Mario Fresh, în cadrul interviului cu Marius Manole, potrivit cancan.ro.

Comenteaza