Un tânăr de 21 de ani, tatăl unui băiețel s-a filmat în timp ce își lua viața...imaginile sunt greu de privit

Un tânăr de 21 de ani, tatăl unui băiețel s-a filmat în timp ce își lua viața...imaginile sunt greu de privit

Marius, un tânăr de 21 de ani din Iaşi, a ales să-și pună capăt zilelor într-un mod dramatic.

Un tânăr din comuna Scobinți, județul Iași, a plecat împreună cu prietenii săi într-o localitate vecină în ziua de miercuri.

Pe drumul de întoarcere, el i-a rugat pe prietenii săi să îl lase lângă un copac în zona Sticlăria.

Cu toate că părea că se confruntă cu stări depresive în ultima perioadă, nimeni nu ar fi anticipat gestul tragic pe care urma să îl facă. Mai mult, se pare că tânărul, care era și tatăl unui băiețel, a înregistrat cu telefonul mobil ultimele clipe ale vieții sale, potrivit stirilekanald.ro.

În telefonul mobil al tânărului în vârstă de 21 de ani a fost găsită o filmare de peste 30 de minute şi momentul în care Marius și-a pus capăt zilelor.

„El a filmat totul… Există o filmare în telefonul lui, în care se vede cum moare și mai este încă vreo jumătate de oră de film. Eu nu m-am putut uita. Am pus telefonul lui într-o cutie și gata. Nu știu ce a fost între ei pentru că el nu ne-a spus nouă. Era un băiat foarte bun, nu înțeleg de ce a făcut asta.

El a vorbit cu o fată, fata a născut și la un moment dat a aflat că nu este copilul lui. A suferit foarte mult. Ea a venit la înmormântare și a lăsat doi trandafiri, nu a stat. Cred că de aici a plecat totul… Poliția a văzut mesajele dintre ei”, a declarat mama tânărului în vârstă de 21 de ani, conform jurnaliștilor de la  BZI.

Comenteaza