Soțul Adelei, polițista care s-a sinucis, a făcut un gest de neînțeles, la o săptămână de la moartea soției

Soțul Adelei, polițista care s-a sinucis, a făcut un gest de neînțeles, la o săptămână de la moartea soției
| Foto: wowbiz.ro

Soțul Adelei Loredana, polițista care s-a împușcat în cap în gara de la Strehaia, a făcut un gest neașteptat după moartea tinerei!
 

Soțul Adelei, tânăra polițistă care s-a împușcat în cap, a făcut un gest neașteptat la ceva timp de la moartea acesteia. Mai precis, de pe pagina de Facebook a Adelei Loredana a dispărut informația conform căreia aceatsa ar fi fost căsătorită cu omul legii.

Mai mult decât atât, contul de Facebook al polițistului Cristinel S. a dispărut din mediul online. Înainte de a șterge toate urmele de pe internet, ofițerul a postat un mesaj emoționant și foarte dureros, legat de soția lui. 

”În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”, a scris Cristinel, pe contul lui, după care l-a dezactivat.

Tânăra polițistă s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în baia gării din Strehaia, acolo unde lucra. Totul s-ar fi întâmplat după o discuție pe care a avut-o cu soțul ei.

Se pare că tânăra ar fi avut parte de momente grele, iar familia și partenerul ei de viață ar fi încercat să o ajute, însă aceasta ar fi refuzat. Acum, familia, apropiații și soțul Adelei o plâng pe aceasta, tânăra care și-a pus capăt zilelor într-un moment critic. 

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia”, anunțau reprezentanții Poliției, la momentul respectiv, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza