ȘOCANT! Ce s-a găsit pe trupul îndrăgostiților morți din Mureș: „Înainte să își pună capăt zilelor s-a așezat lângă trupul ei....”

ȘOCANT! Ce s-a găsit pe trupul îndrăgostiților morți din Mureș: „Înainte să își pună capăt zilelor s-a așezat lângă trupul ei....”

Doi tineri au fost găsiți morți, unul lângă celălalt, în bucătăria locuinței lor din Valea, județul Mureș.

Bărbatul care lucra în Franța a început să își bănuiască iubita că îl înșeală când el este plecat în străinătate și când a confruntat-o s-a ajuns la crimă.

Individul și-a luat și el viața, după ce înainte și-a sunat tatăl. Bărbatul nu a mai putut să îl oprească de la gestul extrem.

Erika și Szilard au fost găsiți morți, unul lângă celălalt, în bucătăria locuinței lor din Valea - județul Mureș. Pe corp amândoi aveau răni provocate cu o armă albă.

Tatăl bărbatului a fost cel care a făcut descoperirea, Szilard l-a sunat și i-a mărturist că și-a ucis iubita și că are de gând să își ia și el viața.

Opt minute tatăl și-a ținut fiul de vorbă la telefon - în timp ce gonea cu mașina spre el, cu speranța că îl va opri, dar pe drum semnalul s-a întrerupt, apoi băiatul nu a mai răspuns la apeluri.

Vecin: „Bărbatul parcă vroia să îi fie aproape iubitei și la moarte. Înainte să își pună capăt zilelor s-a așezat lângă trupul ei. Aici i-au găsit și polițiștii.”

Vecin: „Amândoi au murit.”

Erika și Szilard erau împreună de 5 ani.

El lucra ca șef de echipă la o firmă care se ocupă cu montarea panourilor solare în Franța și acasă venea doar de sărbători. Erika nu ar fi avut serviciu și se întreținea din banii trimiși de iubit.

Vecin: „Nu prea erau acasă. În străinătate o fost băiatul. În Franța lucra. Cred că din gelozie. Era fată frumoasă.”

Aceasta este și varianta pe care merg anchetatorii.

Mai mulți cunoscuți ai cuplului spun că bărbatul își bănuia iubita că îl înșeală. Certurile pe această temă ar fi început imediat după sărbători, când Szilard a revenit acasă, potrivit stirileprotv.ro.

Comenteaza