Soția lui CRBL intervine! Femeia i-a luat apărarea soțului ei după acuzațiile făcute de Tonciu...Ce replică elegantă a avut

Soția lui CRBL intervine! Femeia i-a luat apărarea soțului ei după acuzațiile făcute de Tonciu...Ce replică elegantă a avut
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Tonciu l-a acuzat pe CRBL, imediat după ce s-a întors de la Survivor. Aceasta l-a făcut bădăran și a spus că are un suflet foarte rău. 

„CRBL nu este prietenul meu, prietenie este un cuvânt foarte mare, CRBL pentru mine nu semnifică absolut nimic, nu îl pot numi bărbat, în primul rând, pentru că nu este. A dat dovadă de mahalagism ieftin, cum el l-a numit. Din câte observați, dragii mei telespectatori, eu la această emisiune am fost foarte tăcută, am fost foarte la locul meu pentru că știu că unii dintre colegii mei au vrut să mă dea afară din această emisiune și știu că le-am făcut pe plac, dar am cedat, recunosc că am cedat”, a spus Andreea, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Pentru mine CRBL nu reprezintă absolut nimic, pentru mine CRBL este un bădăran pentru că nu știe cum să se poarte cu o femeie. Eu sunt curioasa cum se comportă cu soția lui, cu copilul lui pentru că el era singurul care zicea că nu îi este dor de nimeni, nu îi este dor de familie. El este foarte rău și din cauza asta nu se plânge. Are un suflet foarte rău și este foarte dur ca om. Am rămas și eu surprinsă pentru că de la o singură întrebare, fără vreo jignire, CRBL a izbucnit, m-a înjurat, aproape că m-a bătut. Crede-mă că mai avea puțin și mă bătea. Da, CRBL a vrut să mă agreseze și eu eram fericită dacă mă agresa. Pentru că dacă el își permitea să mă agreseze, făceam altfel lucrurile. Aveam un avocat bun care se ocupa de tot și zbura din emisiune, dar el nu își dorește asta pentru că el își dorește să stea până în finală. Dar la cât de praf este pe teren cred că o să zboare foarte repede. Nu mi se pare că CRBL este un om care să participe la Survivor”, a mai spus Andreea.

Soția artistului a sărit în apărare soțului ei. Elena a dat dovadă de mult bun simț și nu a vrut să-și dea cu părerea despre brunetă, precizând doar că oamenii au văzut cum e și acesta a fost motivul pentru care a fost eliminată.

„Este părerea ei, părerile sunt împărțite, nu am ce să comentez. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează.Oamenii știu cine este Andreea Tonciu (…) Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat. Asta nu e emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supraviețuire, atât, și fiecare cu alegerile, deciziile lui(…) Adevărul doare uneori”, a fost replica elegantă a Elenei.

Mai mult, aceasta a spus că soțul ei este un om sincer și când are ceva de spus, spune și nu se ascunde, iar adevărul de multe ori doare pentru că nu e chiar cel mai confortabil.

Întrebată de Măruță dacă a fost deranjată de faptul că Andreea Tonciu l-a făcut bădăran pe CRBL, Elena a precizat că este imună la ce spun unii și alții și că ea știe cel ma bine cine este și cum este soțul ei, având în vedere că sunt de 15 ani împreună.

„Sunt imună la capitolul ăsta. Știu ce am acasă, suntem de 15 ani împreună, adică nu e ca și cum vine cineva și-mi spune, știu ce am văzut și eu la TV. Săracii, în fiecare zi mă uitam la ei și mă rugam să mănânce și ei ceva.”, a mai spus Elena, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza