Socrul Danei Roba, acuzații grave la adresa femeii. Bărbatul spune că aceasta era neglijentă cu fetițele "A spart două televizoare..." 

Socrul Danei Roba, acuzații grave la adresa femeii. Bărbatul spune că aceasta era neglijentă cu fetițele "A spart două televizoare..." 

Socrul Danei Roba, Nicolae, tatăl lui Daniel Balaciu, i-a luat partea filului său în incidentul șocant în urma căruia nora lui a fost mutilată.

La scurt timp după declarațiile făcute de Rozalia, soacra Danei Roba, și Nicolae, socrul make up artistului a făcut câteva declarații. Bărbatul nu a răspuns întrebărilor legate de faptele comise de fiul lui, însă a ținut să menționeze că Dana Roba își neglija copiii.

Socrul Danei Roba, acuzații grave la adresa Danei Roba

Nicolae, tatăl lui Daniel Balaciu, a făcut acuzații grave la adresa Danei Roba. Bărbatul susține că make up artistul nu avea grijă de cele două fetițe și că era o persoană destul de nervoasă.
 
"Doamna Roba e o femeie care nu a știut ce sunt copiii în viața ei. Nu i-a schimbat un pampers. Am ținut-o pe Celine, că știe tot satul ăsta, de mică am ținut-o. (...) Nu a văzut fetița...", a spus Nicolae, socrul Danei Roba, la Acces Direct.

Dana Roba susține că a vrut să angajeze o bonă, însă socrii ei nu ar fi fost de acord, motivând că sunt bunicul și bunica fetiței și că stau cu ea cu tot dragul. Întrebat despre incidentul șocant în care fiul ei a lovit-o pe nora sa, bărbatul susține că nu știe ce a fost între ei și menționează că Dana Roba este o femeie violentă și că ar fi spart două televizoare în trecut.

"Eu nu știu ce a făcut! (n.r. fiul lui, Daniel Balaciu) (...) Această femeie a spart două televizoare. Când era nervoasă spărgea tot. Această femeie e foarte nervoasă... Cred că ea l-a provocat. El a suportat destul, mereau zicea tati, mami, hai la Timișoara...(...) Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic.(...) El nu a vrut să divorțeze pentru copii.", a declarat bărbatul.
 
Dana Roba că soțul ei și-a premeditat fapta

După ce și-a revenit din starea gravă în care se afla după ce a fost torturată chiar de soțul ei, tatăl fetițelor sale, Daniel Balaciu, Dana Roba a făcut primele declarații și a spus că partenerul ei de viață și-ar fi premeditat fapta, pentru că ea nu avea în casă un ciocan ca cel cu care a fost lovită.

"El a premeditat asta de duminică seară, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut. În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam: Daniel, să știi că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos, tu dai în copilul lui Isus și o să îți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare, M-a călcat cu picioarele pe față și mi-a zis: Îți garantez că o să mori, du-te dracu de pocăită, că vei muri. Așa mă înjura încontinuu.", a spus Dana Roba la România TV, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza