Sindy, războinica care a părăsit de curând SURVIVOR, a făcut DECLARAȚII-BOMBĂ despre competiție

Sindy, războinica care a părăsit de curând SURVIVOR, a făcut DECLARAȚII-BOMBĂ despre competiție
| Foto: wowbiz.ro

Sindy a facut primele dezvaluiri fix după ce a ajuns la aeroport, în România. Ea a dezvăluit informații din competiție imediat după sosirea din Republica Dominicana.

Sindy a ajuns in Romania in urma cu doua zile si la aeroport a facut cateva dezvaluiri emotionante despre cum vede lucrurile in ce priveste competitia Survivor Romania 2021. Mai mult, fosta Razboinica a declarat ca a uitat ca este intr-o competitie si ar fi trebuit sa se gandeasca mai mult la ea, preferand sa fie trup si suflet pentru echipa, iar acest lucru a costat-o scump, fiind eliminata.

 Aș mai fi stat pentru că mi-a plăcut foarte mult la Survivor, însă dacă așa a fost să fie...știam exact că o să urmez să ies, am avut o presimțire. Eu eram pregătită și fizic și psihic să intru, chiar dacă mă durea piciorul, am zis că pot să intru și așa. Eram mai motivată decât eram înainte, pentru că am găsit o metodă prin care să mă protejez mai mult.” 

Fosta concurenta a mai declarat ca cel mai mult i-a lipsit mancarea, insa a reusit sa isi gaseasca resursele necesare pentru a continua competitia chiar si accidentata fiind, potrivit kanald.ro

Sindy si-ar fi dorit sa ramana la Survivor Romania si sustine ca ar mai fi facut fata chiar daca s-a accidentat grav.

"M-am înțeles bine cu toată lumea. Bine, la început când am intrat am simțit totuși o mică presiune așa din partea unora, însă m-au cunoscut așa încet și și-au dat seama că că merit să fiu acolo. Mi-am câștigat respectul oarecum.

Am încercat să mă înțeleg bine cu toată lumea, eu sunt foarte prietenoasă. Însă sunt naivă și recunosc. Uneori asta îmi strică treaba, așa a fost și-n competiție.  După ce am ieșit, m-am uitat la mai multe lucruri și mi-am dat seama că din exterior se vede altfel. 

La început mi-a fost greu să mă concentrez și până m-am adaptat, am trecut prin momente grele. Eram atât de dată peste cap...Nu-mi place să mă cert, nu-mi place. Și cred că acest lucru este regretul meu, că am fost naivă. Am uitat că sunt într-o competiție sportivă și că trebuie să mă gândesc și la mine. Tot timpul am fost pentru echipă. Sunt foarte sinceră, eu nu am putut să mint.”

Comenteaza