Simona Halep, surprinsă alături de Toni Iuruc! Ce se întâmplă cu divorțul

Simona Halep, surprinsă alături de Toni Iuruc! Ce se întâmplă cu divorțul

Simona Halep și Toni Iuruc au fost împreună la notar și au semnat actele finale.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus adio definitiv! Legea prevede că cei care doresc să divorțeze trebuie să aștepte 30 de zile de la semnarea primelor acte înainte ca divorțul să fie definitiv. Asta pentru că există posibilitatea unei răzgândiri.

Nu a fost cazul pentru Simona Halep și Toni Iuruc! Cei doi au mers luni dimineață la un birou notarial din Capitală și au semnat actele divorțului. Simona Halep a ajuns prima la notar, însă nici înainte, nici după semnarea actelor nu a dorit să ofere vreo declarație.

În schimb, Toni Iuruc a dat o scurtă declarație. El a spus: ”Sunt foarte bine, mulțumesc”.

 Simona Halep a avut parte de mult răsfăț în acest weekend și a dezvăluit totul pe Instagram.

Fanii se întreabă acum dacă sportiva și-a refăcut viața după divorțul de Toni Iuruc. Nu se știe exact care este statulul ei relațional. Mai mult, Simona este numai un zâmbet, după ce și-a făcut cea de-a doua operație estetică.

Fosta soție a lui Toni Iuruc a dezvăluit cine o răsfață după ce a semnat actele de divorț. Ea l-a etichetat într-o postare pe InstaStory pe Mitea Iulian, cunoscut tuturor din emisiunea Chefi la cuțite.

Pentru cei care nu știu, Iulian Mitea a făcut parte în 2017 din echipa mov condusă de chef Scărlătescu. Din aceeași echipă au mai făcut parte Angie Cobut, Iulian Mitea, Lorant Erdei, Dihn Thi Binh Minh, Andrei Luță, precum și Gianny Bănuță, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza