Simona Halep și-a refăcut viața amoroasă?! Imaginea care a dat-o de gol

Simona Halep și-a refăcut viața amoroasă?! Imaginea care a dat-o de gol
| Foto: wowbiz.ro

Simona Halep a surprins pe toată lumea prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.
 

Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a postat o imagine surprinzătoare pe rețelele de socializare. În plin scandal de dopaj,se pare că tenismena a găsit puterea să fie recunoscătoare pentru alte lucruri frumoase din viața sa. Fostul lider mondial în clasamentul WTA a avut parte de mai multe lovituri grele.

Celebra sportivă și fostul său partener de viață, Toni Iuruc au divorțat, iar în toamna anului trecut a fost acuzată și de dopaj.

Celebra sportivă româncă așteaptă o decizie favorabilă privind procesul în care este acuzată de dopaj. Se pare că a fost inclusă pe listele preliminare la US OPEN 2023, motiv pentru care s-ar putea confirma zvonurile potrivit cărora Simona Halep ar fi primit un verdict favorabil din partea tribunalului de la Londra.

Îndrăgita tenismenă a pus pe toată lumea pe jar, după ce a postat o fotografie cu un buchet imens de trandafiri, de culoare albă. Cu toate acestea, Simona Halep nu a mărturisit până în acest moment și de la cine a primit aranjamentul minunat. Totuși, fără doar și poate, admiratorii ei s-au gândit că există posibilitatea ca aceasta să își fi refăcut viața amoroasă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza