Simona Halep s-a consolat repede după divorț. Cu cine își petrece sportiva timpul

Simona Halep s-a consolat repede după divorț. Cu cine își petrece sportiva timpul

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze la nici un an de la căsătorie.

Chiar dacă drumurile lor s-au separat, tenismena nicidecum nu își plânge de milă. Din contră, își continuă viața într-un mod normal, bucurându-se de prieteni și de temperaturile plăcute. Recent, a postat în mediul online o imagine de la un local, în compania unei persoane, dând de înțeles că se simte bine și împăcată. 

Simona Halep este femeie singură acum, însă prietenii îi sunt aproape în această perioadă.

Discretă din fire, nu a oferit detalii despre viața sa personală și nici nu a dezbătut subiectul divorțului, însă nu ezită să posteze în mediul online imagini din timpul ei liber pe care și-l petrece în compania prietenilor.

Recent, Simona Halep a postat la InstaStory o imagine în care se află alături de o prietenă.

Cele două au ieșit la o terasă, colo unde s-au bucurat de o cafea. Se pare că perioada de după divorț a venit pentru jucătoarea de tenis cu liniște și dorința de a se relaxa și de a se liniști, în urma evenimentelor delicate prin care a trecut în ultimele zile.

La numai câteva ore după semnarea actelor de divorț la notar, Simona Halep a postat în mediul online primul ei mesaj care face referire la situația din plan sentimental. Mai exact, aceasta a cerut discreție, decență și liniște în această perioadă.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul Simonei Halep, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza