Simona Halep radiază de fericire! Cine este bărbatul care a făcut-o să uite de Toni Iuruc

Simona Halep radiază de fericire! Cine este bărbatul care a făcut-o să uite de Toni Iuruc

Simona Halep, care-și serbează azi ziua de naștere, a fost surprinsă pe rețelele sociale cu zâmbetul pe buze.

Astăzi, 27 septembrie, Simona Halep a împlinit 31 de ani și nu a fost deloc un an ușor pentru jucătoarea de tenis. În ultima vreme, ea și-a făcut mult mai mult timp pentru a se relaxa și răsfăța așa că de ziua ei n-a făcut excepție.

Încă de dimineață, Simona Halep a mers la Sorin Stratulat, hairstylist-ul care are grijă de mult timp de părul ei. El este și cel care a pregătit-o pentru nunta ei cu Toni Iuruc. Azi la salonul acestuia Simona s-a vopsit, și-a făcut câteva șuvițe. Ea a primit din partea hairstylist-ului un buchet mare de flori, cu trandafiri, cu hortensii și alte flori viu colorate.

Sportiva a fost foarte fericită de cadoul primit și a postat pe contul ei de Instagram un mesaj în care i-a mulțumit pentru energia pozitivă transmisă.

„Îți mulțumesc din suflet pentru energia frumoasă”, a scris pe Instagram Simona, care s-a și pozat alături de hairstylist.

Anul acesta a fost dificil pentru Simona Halep, mai ales datorită divorțului de Toni Iuruc. Cei doi au ales să se despartă într-un mod foarte civilizat, fără scandal, semnând actele la un notar.

La scurt timp după divorţ, campioana a decis să-şi facă şi o operaţie pe care o amânase de ceva vreme, respectiv o intervenţie la nas, având în vedere că reclama probleme de respiraţie de mai mulţi ani. Cu această ocazie, Simonei i-a fost făcută şi o rinoplastie.

 
„După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca”, anunța înainte de operație Simona.

Tot anul acesta, în aprilie, Halep şi-a schimbat şi antrenorul, anunţând că va începe colaborarea cu celebrul antrenor Patrick Mouratoglou, de numele căruia se leagă cele mai importante reuşite ale Serenei Williams. Românca se antrenase deja la academia acestuia din Franţa, înainte de a bate palma cu antrenorul francez, potrivit capital.ro.

Comenteaza