Simona Halep a dispărut după ce s-a aflat că divoțează de Toni Iuruc: „Sper că ești OK. Te iubesc”

Simona Halep a dispărut după ce s-a aflat că divoțează de Toni Iuruc: „Sper că ești OK. Te iubesc”

 Vestea că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere. 

Cunoscuta sportivă și omul de afaceri urmau să facă nunta la începutul lunii noiembrie, însă surse ale publicației Prosport au aflat că joi Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să meargă la notar pentru a divorța.

De mai bine de câteva zile, tenismena este de negăsit, iar fanii săi au început să se îngrijoreze.

Simona Halep (30 de ani) a fost dată dispărută de fani după ce jucătoarea de tenis a pierdut în urmă cu o săptămână la debutul în turneul de la US Open, 2-6, 6-0, 4-6 în fața ucrainencei Daria Snigur. Simona nu a mai postat nimic de aproape o săptămână, lucru care nu îi stă deloc în fire îndrăgitei sportive.

Ultimul său mesaj a fost transmis pe Twitter, în 3 septembrie, când românca a scris un mesaj pentru Serena Williams, care și-a încheiat cariera în ziua respectivă.

Comportamentul Simonei nu i-a lăsat indiferenți pe fani. Susținătorii Simonei Halep au dat-o dispărută de eleva lui Patrick Mouratoglou: „Ce se întâmplă cu tine, Simo? Dă-ne un semn, te rugăm!” și „Îmi e dor de tine, drăguțo! Sper că ești ok! Te iubesc!”, au fost mesajele pe care două susținătoare ale Simonei Halep le-au publicat pe Twitter. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civilă la 15 septembrie 2021 și se pregăteau pentru cununia religioasă și nuntă pentru data de 13 noiembrie 2022. Invitațiile fuseseră deja trimise, iar nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, unde erau așteptate peste 300 de persoane. De asemenea, nașii ar fi trebuie să fie Toni Mihale, prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață.

Potrivit aceleiași surse, se pare că distanța foarte mare și cariera și-ar fi spus cuvântul, iar după ce vor semna actele la notariat, fiecare va merge pe drumul său, căci nu au nimic de împărțit.

Toni Iuruc a confirmat despărțirea: ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc, potrivit kfetele.ro.


Comenteaza