Simona Gherghe, anunț crunt: „A murit! Nu mai e printre noi! Nu știu cum să…”

Simona Gherghe, anunț crunt: „A murit! Nu mai e printre noi! Nu știu cum să…”

Simona Gherghe este devastată de durere, după ce pisica familiei a murit iar aceasta nu știe cum să le dea vestea tristă copiilor.

Simona Gherghe a anunțat pe rețelele de socializare că a pierdut-o pe Bianca, o pisică pe care o avea de zece ani. Se pare că felina a fost bolnavă, iar veterinarii nu au putut să o mai salveze.

„Intre prima si a doua fotografie sunt 10 ani si o luna. Acum 10 ani si o luna, asadar, pe 24 septembrie, intr-o zi calda de toamna, a venit in curte. Am gasit-o pe masa de afara, cum se vede si in imagine. E prima ei poza. Era alba, alba si gratioasa, avea o frumusete de printesa, daca ar exista asa ceva si in lumea felinelor.

A doua zi, tot acolo. A treia zi, la fel. A patra zi i-am dat niste branza. Cam asta ma gandeam eu ca ar putea sa-i placa. Si pare ca i-a placut, de vreme ce a ramas la noi. Bianca a fost prima mea pisica. Am avut doi caini, in copilarie si adolescenta, pe Tina si pe Max, si eram mai degraba genul care prefera cainii in locul pisicilor. Dar uite ca Bianca, frumoasa si eleganta, m-a cucerit. Asa cum i-a cucerit si pe Ana si pe Vlad, dar si pe multi copii din cartier, care treceau, zilnic, in plimbarea lor prin fata casei noastre, doar ca s-o admire. Caci da, tare ii placea sa fie admirata”, a scris Simona Gherghe în postare.

Mai mult, Simona Gherghe a spus că nu i-a anunțat pe copii, pe Ana și pe Vlad. Nu știe cum să le dea vestea și a evitat răspunsul la întrebările micuților.

„Bianca nu mai e cu noi. A murit pe 24 octombrie, dar copiii inca nu stiu. Le-am spus ca e la spital, bolnava, cum a mai fost in ultimele luni, si ca medicii veterinari incearca sa o faca bine. Le-am pomenit si de varianta ca Bianca sa nu se mai intoarca acasa, dar inca nu avem curajul sa le spunem… In ultimele zile, Ana intreaba tot mai des de pisica ei preferata (da, aveau o relatie speciala, o iubeste mult), iar aseara, la somn, a inceput sa planga de dorul ei. Mi se rupe sufletul si nu stiu cum sa-i dau vestea asta… bianca”, a mai adăugat vedeta, potrivit ciao.ro.

 

Comenteaza