Semifinala Survivor România! Elena Marin a fost eliminată din competiție

Semifinala Survivor România! Elena Marin a fost eliminată din competiție

Semifinala Survivor România 2021 a adus un nou concurent eliminat din competiție.

Ținându-se de mână cu Maria Chițu, Elena Marin a primit vestea eliminării și a început să plângă.

”A fost o experiență frumoasă, nu o voi uita niciodată. Am învățat că trebuie să am încredere în mine și am învățat de la fiecare câte ceva. Sunt mândră de mine că am ajuns până aici, dar îmi doream să pot mai mult”, a spus Elena Marin.

”Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut și Survivor pentru șansă oferită”, a mai spus, înlăcrimată, Elena Marin.

Aflați în fața votului publicului, Elena Marin, Zanni și Maria Chițu a trecut prin emoții cât se poate de mari, cu atât mai mult cu cât unul dintre ei este în fața eliminării.

Din păcate, Elena Marin este eliminată de la Survivor România după șase luni petrecute în Republica Dominicană și a trebuit să își ia adio de la șansa de a ajunge în finala emisiunii.

Zanni și Maria Chițu au rămas în concurs, iar ediția următoare a Survivor România 201 se anunță la fel de emoționantă, având în vedere că sâmbătă, pe 10 iulie, aflăm cine a câștigat reality-show-ul.

”Vă mulțumesc că sunteți alături de mine”, a spus Zanni când a aflat rezultatul votului publicului, el fiind primul care a fost anunțat că rămâne în concurs în timp ce Maria Chițu și Elena Marin se țineau de mână în așteptarea rezultatului care a trimis-o acasă pe Faimoasă.

Zanni, Elena Marin și Maria Chiți sunt în fața votului publicului pentru a rămâne în concurs. ”Am avut mereu încredere în mine, este evident ceea ce îmi dorsc. Îi rog pe cei de acasă să mă susțină până la sfârșit”, spune Zanni.

”Emoții la cote maxime și nerăbdare să aflu deznodământul. Este foarte emoționant că sunt live, că familia se uită la mine, acum. Îmi doresc să rămân până la final, este decisiv votul publicului”, a spus și Elena Marin în primul Consiliu live de la Survivor România 2021.

”Se uită părinții mei la mine și îmi vine să zâmbesc. (…) Am trecut prin multe lupte sociale, sportive și sper să merg mai departe”, a spus și Maria Chițu.

Zanni, aflat în situația de a scăpa de votul publicului, a pierdut în fața Mariei punctul decisiv. După disputarea jocului, Maria a încercat probabil să glumească cu Zanni și l-a împins, lucru care l-a scos din minți pe Faimos.

”Dacă mă provoci, trebuie să iei distanță, chiar dacă ești femeie”, a spus Zanni, după ce, în repetate rânduri, i s-a adresat cu ”Ticăloasă mică”.

”A fost cel mai dulce punct”, a insistat Maria, care a precizat că a făcut tot ce i-a stat în putință să îl ajute pe Andrei Dascălu să câștige imunitatea și să îl încurce pe Zanni, cel cu care Războinicul era în competiție directă.

După cel de-al doilea joc de imunitate din această seară de la Survivor România 2021, Andrei Dascălu a câștigat posibilitatea de a avea un Consiliu liniștit, la fel ca și Marius Crăciun.

În schimb, Elena Marin, Maria Chițu și Zanni au ajuns la Consiliul desfășurat în regim de live la Survivor România, și așteaptă votul publicului.

Disputa dintre Elena Marin și Marius Crăciun a fost tranșată de Războinic cu scorul de 5 la 1. În acest fel, Marius Crăciun și-a asigurat un Consiliu liniștit, având colanul de imunitate, ceilalți concurenți fiind nevoiți acum să spere că vor rămâne, totuși, în competiție.

Înfruntarea pentru imunitatea personală din semifinalele Survivor România 2021 s-a dus între Zanni și Marius Crăciun, pe de-o parte, și Andrei Dascălu vs Elena Marin, de cealaltă.

Elena Marin a câștigat cu scorul de 3 la 0, iar cealaltă bătălie l-a făcut câștigător pe Marius, cu scorul de 3-2 după o răsturnare spectaculoasă de scor, Zanni conducând la un moment dat cu 2 la 0.

Astfel, pentru imunitatea zilei, se vor înfrunta Elena Marin cu Marius Crăciun, o reeditare a întrecerilor dintre Faimoși și Războinici, potrivit fanatik.ro

Comenteaza