Se despart?! Jorge și soția lui, schimb de replici acide la TV: „Gata! Eu nu mai pot așa!”

Se despart?! Jorge și soția lui, schimb de replici acide la TV: „Gata! Eu nu mai pot așa!”

Ramona Prodea și Jorge au vorbit despre începutul căsniciei lor și despre posibilitatea unui divorț. 

Ramona Prodea și Jorge formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și au construit împreună o familie extrem de frumoasă. Blondina avea deja o fiică dintr-o relație anterioară, la fel și cunoscutul artist, însă cei doi au devenit părinți din nou pentru fiul lor, David, care în prezent are vârsta de aproape 7 ani.

Ei bine, însă, nu mai este un secret pentru nimeni că relația dintre cântăreț și soția sa nu a fost doar lapte și miere, căci despre acest lucru au vorbit chiar cei doi parteneri, în numeroasele interviuri acordate de-a lungul timpului, dar recent, Ramona Prodea a venit cu o serie de noi declarații despre începuturile căsniciei cu tatăl fiului ei, mărturisind că în primul an de mariaj chiar avea de gând să divorțeze de artist.

„Ramona Prodea: Primul an pentru mine a fost cel mai dificil, până ne-am calibrat. La un moment dat, sincer, acum pot să zic, știi că ți-am zis... cumva în capul meu gata, mă hotărâsem, eu nu mai pot așa, vreau să divorțăm.

Dar eu nu i-am zis lui, dar mă hotărâsem eu în capul meu. În primul an, da. Eram în vacanță și am zis să nu stricăm...

Jorge: Dar tu mie nu mi-ai spus asta!

Ramona Prodea: Ba ți-am zis. 

Jorge: Stai așa, stai puțin! În primul an după ce ne-am căsătorit tu te gândeai să divorțăm?

Ramona: Ți-am zis. Atunci aveam noi niște discuții. Următorul an, nu anul ăla. Da, eram în vacanță și în momentul în care eu m-am hotărât, cumva m-am simțit și eu ușurată. Am zis că asta e, înseamnă că nu a fost să fie, dar nu stric acum vacanța copiilor, hai să mergem în vacanță și când mă întorc o să avem o discuție. Dar a fost ceva magic în vacanța respectivă, că ne-am reconectat și au dispărut toate îndoielile și toate frământările mele, cel puțin. Eu de atunci nu m-am mai gândit niciodată la asta.”, a fost discuția celor doi, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza