Scandal la Survivor! Faimoșii și războinicii se iau la bătaie. Cine va pleca acasă

Scandal la Survivor! Faimoșii și războinicii se iau la bătaie. Cine va pleca acasă
| Foto: fanatik.ro

În noul episod din Surivor România 2022 Faimoșii și Războinicii au avut discuții aprinse în timpul jocului pentru recompensă și ajung să se sa ia bătaie.
 

În următoarea ediție Survivor România 2022 are loc o eliminare neașteptată. Apar tensiuni între cele două echipe, care ajung să se ia la bătaie chiar în timpul jocului pentru recompensă.

Daniel Pavel anunță descalificarea unui concurent din sezonul al treilea al reality show-ului.

De asemenea, un concurent din echipa Faimoșilor va părăsi competiția în urma consiliului de eliminare din această ediție.

Daniel Pavel anunță o eliminare neașteptată în noua ediție Survivor România 2022, difuzată pe 18 ianuarie. Apar tensiuni și discuții aprinse între cele două echipe, care ajung să se ia la bătaie chiar în timpul jocului pentru recompensă.

“Pentru el, Survivor România se termină acum și aici, pe acest nisip fierbinte dominican.”, anunță Daniel Pavel la Pro TV.

Și între membrii echipei Faimoșilor apar certuri. “Trage de tine! Trage de tine, ți-am zis!”, îi spune Cătălin Zmărăndescu Otiliei.

Cântăreața izbucnește în lacrimi și îl roagă pe fostul campion MMA să nu mai ridice tonul: “Dar nu țipa, că nu-mi place să țipi!”.

În plus, un concurent din echipa roșie va părăsi competiția în urma consiliului de eliminare. Roxana Ciuhulescu a fost nominalizată de colegii ei.

Emil Rengle, care deține imunitatea personală, l-a votat spre eliminare pe Cătălin Zmărăndescu. Elena Chiriac, concurenta imună de la fete, a votat-o pe Xonia spre eliminare.

După doar o zi în Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor a izbucnit deja un scandal între Roxana Ciuhulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu.

“Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini.”, i-a spus Zmărăndescu blondinei.

CRBL a intervenit în conflictul dintre coechipierii săi și a susținut afirmațiile lui Cătălin Zmărăndescu. Cântărețul i-a spus Roxanei că nu ar fi trebuit să discute cu TJ Miles despre fostul luptător MMA.

“Tu ești pârâcea grupului. Cred că era mai bine să ții pentru tine deocamdată, pentru că nu cred că i-a făcut rău (n.r. lui TJ Miles) și sunt pe zero.”, a spus CRBL în ediția difuzată luni seară.

Roxana Ciuhulescu a explicat situația și i-a spus lui Zmărăndescu că nu îi place bârfa, motiv pentru care a ales să vorbească, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza