Se ştie următorul eliminat de la Survivor?! Iată ce concurent ar fi trimis acasă de la Faimoşi

Se ştie următorul eliminat de la Survivor?! Iată ce concurent ar fi trimis acasă de la Faimoşi

Până acum au părăsit Survivor România, Andreea Tonciu, Elena Ionescu, Relu Pănescu și ar urma încă un concurent de la Faimoși. Cine ar fi următorul care pleacă acasă?

Survivor All Stars îi ține în priză nu doar pe concurenți, ci și pe telespectatorii care stau cu ochii lipiți de micile ecrane, să nu piardă vreo ediție. Până acum, din competiție au ieșit trei concurenți: Andreea Tonciu, Elena Ionescu și Relu Pănescu.

Ultimul „duel” a fost în tabăra războinicilor, între Relu și Maria Lungu. Cel care a pierdut și a părăsit concursul a fost războinicul. La sfârșitul probei de îndemânare, Maria Lungu a făcut un gest scandalos la adresa tuturor celor care au votat spre eliminare.

Ei bine, a început o nouă săptămână, deci apar noi episoade Survivor. Faimoșii și Războinicii vor fi puși să se „lupte” pe alte trasee care le vor da bătăi de cap. Concurenții vor face tot posibilul să câștige atât imunitatea, cât și recompensele. Din păcate, una dintre echipe nu va lua imunitatea, iar un concurent va fi nevoit să plece acasă.

Ar fi vorba despre tabăra roșie, care va rămâne fără un membru. Se pare că va exista o competiție strânsă între doi faimoși, iar la final unul dintre ei își va face bagajele și va pleca acasă. Pe grupurile de Facebook, unde fanii Survivor sunt foarte activi, se zvonește că persoana care va pleca acasă este nimeni alta decât…Roxana Nemeș!

Cântăreața intrase în cursa spre eliminare alături de Andreea Tonciu, apoi cu Elena Ionescu, însă în ambele cazuri a reușit să le învingă pe acestea și să meargă mai departe. Se pare că norocul n-a fost de partea ei, de această dată, notează și Fanatik.ro, căci ar fi spus adio junglei dominicane.

Roxana Nemeș a fost considerată o concurentă puternică mai ales atunci când a intrat în cursa spre eliminare cu cineva. A făcut tot posibilul să rămână cât mai mult timp în competiție și de multe ori chiar i-a reușit acest lucru. Rămâne de văzut, însă, dacă lucrurile vor lua o altă întorsătură, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza