O tânără a depus plângere pe numele lui Florin Salam face declarații în scandalul momentului: “Nu am cum să înscenez că sunt lovită și traumatizată”

O tânără a depus plângere pe numele lui Florin Salam face declarații în scandalul momentului: “Nu am cum să înscenez că sunt lovită și traumatizată”
| Foto: wowbiz.ro

Florin Salam a fost implicat într-un scandal de mari proporții, fiind acuzat de o tânără de 23 de ani că ar fi agresat-o fizic.

Tânăra care a depus plângerea împotriva celebrului manelist a fost contactată de WOWbiz și a oferit o declarație exclusivă despre situația actuală.

 Speculațiile spun că aceasta ar încerca să își facă un nume pe spatele lui Florin Salam, înscenându-i agresiunea. Tânăra a răbufnit și a făcut mărturii dure. 

„Nu e o înscenare, credeți-mă! Nu aveam de ce să fac lucrurile astea, nu doresc să fac rău nimănui, e o persoană publică, nu doresc să îmi asociez numele cu persoana respectivă. O înscenare cum? Că ești lovită și traumatizată? O înscenare la ce?

Eu nu doresc să am imagine publică, nu doresc să îmi asociez numele cu numele respectivului și oricare altă persoană dacă făcea lucrul ăsta și mă lovea se întâmpla la fel”, a declarat tânăra care a depus plângere împotriva lui Florin Salam.

Conform comunicatului emis de oamenii legii, ar fi deschis deja un dosar penal în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

”La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis Poliția Capitalei, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza